Icon Changer

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17,631 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

Windows'un klasik ayarlarında her format için tüm dosyalarda aynı ikonu kullanırsınız.

Windows'un klasik ayarlarında her format için tüm dosyalarda aynı ikonu kullanırsınız. Örneğin bir MP3 dosyası tüm klasörlerde aynı ikon ile gösterilir. IconChanger programı aynı dosya formatlarında farklı ikon seçeneğini size sunuyor. Örneğin sevdiğiniz bir MP3 şarkısının ikonunu özelleştirebilirsiniz. rnrn
Tamindir

Icon Changer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Cihazınızdaki uygulamaların ve kısayolların ikonlarını kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.

Icon Changer uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdaki uygulamaların ikonlarını ve isimlerini kolayca değiştirebilirsiniz.

Akıllı telefonlarımızın arayüzünden sıkılıp, farklı tasarımlar denemek istediğimizde farklı launcher’lar ile bu ihtiyacı giderebiliyoruz. Ancak, sadece ikon değiştirmek istediğimizde bu ihtiyaca yönelik bir kişiselleştirme seçeneği ne yazık ki Android’de bulunmuyor. Bu ihtiyaç doğrultusunda geliştirilen Icon Changer uygulaması, dilediğiniz uygulamaların ya da kısayolların ikonlarını keyfinize göre değiştirme imkanı sunan başarılı bir uygulama. Uygulamayı açtığınızda Uygulamalar ve Kısayollar olarak iki farklı sekmeyle karşılaşıyorsunuz. Cihazınızda yüklü uygulamalardan seçim yaparak, kendi zevkinize göre bir ikon seçebiliyorsunuz.  Elbette sadece varsayılan ikonlar arasından seçim yapmıyorsunuz. Seçtiğiniz kısayolun ya da uygulamanın ikonunu seçtiğiniz bir fotoğraf ile kullanabilirsiniz.

İkon değiştirme aşamasında çeşitli araçlarla, daha fazla özelleştirme imkanına sahip olabilirsiniz. Parlaklık, kontrast, renk, doygunluk ve renk sıcaklığı gibi seçeneklerin yanında çeşitli filtreleri de kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Icon Changer uygulaması ile uygulama ve kısayollarınızın ikonlarını keyfinize göre düzenleyerek farklı bir deneyim elde edebilrsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drive Icon Changer

    Drive Icon Changer ile sabit disk sürücülerinizin simgelerini değiştirebilirsiniz
  • Seanau Icon Toolkit

    Seanau Icon Toolkit ikon yaratma amacıyla kullanabileceğiniz bir yazılımdır
  • Easy Icon Maker

    Güzel Bir İcon editörü
  • Perfect Icon

    Perfect Icon ile kendi simgenizi yaratabilirsiniz...
  • Icon Change

    Icon Change ile klasörlerinize ait ikonları kolayca değiştirebilirsiniz.
  • Windows 10 Icon Pack

    Windows 10 Icon Pack, Windows 10'a ait simgeleri bir araya topluyor
  • Icon Searcher

    Sabit disklerinizde bulunan ikonlara ihtiyaç duyduğunuzda hızlıca ulaşmak isterseniz kullanabileceğiniz ikon arama yazılımıdır.
  • Vista Drive Icon

    Sürücülerinizdeki doluluk oranlarını size gösterir...