Iconion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
3,879 TOPLAM İNDİRME
18.91 MB DOSYA BOYUTU

Iconion, bilgisayar kullanıcılarının kendi ikonlarını hazırlayabilmeleri için geliştirilmiş ücretsiz bir yazılımdır.

Iconion, web siteleri için ikonlar hazırlamak isteyen bilgisayar kullanıcıları için geliştirilen oldukça güçlü bir ikon hazırlama ve oluşturma programıdır. Sadece web siteleriniz için değil, aynı zamanda farklı projeleriniz veya kendi yazılımlarınız için de ikonlar hazırlama şansını sizlere sunan Iconion, ikon hazırlama konusunda kullanıcılara oldukça etkili bir çözüm sunmaktadır.

Zarif ve profesyonel görünümlü ikonları saniyeler içerisinde hazırlamanıza olanak sağlayan Iconion'un kullanımı da oldukça kolaydır ve her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Sorunsuz bir kurulum işleminin ardından programı ilk kez çalıştırdığınız zaman, hazırlamak istediğiniz ikonlar için kullanabileceğiniz hazır temalar ve stiller programın iyi organize edilmiş kullanıcı arayüzü üzerinde sizleri bekliyor olacak.

İstediğiniz hazır ikon temalarından bir tanesi seçebilir ve daha sonrasında yine kendi belirleyeceğiniz stili seçerek ikonunuzun nasıl göründüğünü önizleme ekranı üzerinde inceleyebilirsiniz. Hatta ikon ve arkaplanla ilgili birçok ince ayarı da yine program içerisinde yer alan ilgili bölümü kullanarak özelleştirebilirsiniz.

Vektör tabanlı modeller üzerinde çalışmanıza olanak sağlayan Iconion ile istediğiniz ikonu hazırladıktan sonra, hazırlamış olduğunuz ikonları bilgisayarınız üzerine PNG, BMP ve JPG formatlarında kaydedebilirsiniz. Kalite kaybı olmadan 32x32'den 1024x1024 piksele kadar ikonlarınızı kaydetme şansını sizlere sunan program, ikon oluşturma konusunda gerçekten çok başarılıdır.

Sonuç olarak bir ikona ihtiyacınız varsa ve kendi ikonlarınızı tasarlayabileceğiniz bir programa ihtiyaç duyuyorsanız, bu noktada ilk denemeniz gereken programlardan bir tanesi Iconion olmalı.

Can Çevrim

Iconion

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
623 TOPLAM İNDİRME
20.6 MB DOSYA BOYUTU

Iconion, Mac kullanıcılarının saniyeler içerisinde kendi ikonlarını hazırlayabilecekleri ücretsiz bir yazılımdır.

Iconion, Mac kullanıcılarının web siteleri veya farklı projeleri için kullanabilecekleri ikonları saniyeler içerisinde hazırlayabilmeleri için geliştirilmiş olan güçlü ve ücretsiz bir yazılımdır.

Oldukça şık ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı oldukça kolaydır, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Sadece saniyeler içerisinde profesyonel görünümlü ve şık ikonlar hazırlamanıza olanak sağlayan programı kullanabilmek için herhangi bir grafik bilgisine sahip olmanıza da gerek yoktur.

Programı ilk kez kullanmaya başladığınız zaman, program arayüzü üzerinde sol tarafta yer alan hazır logo paketleri altından istediğiniz logoyu seçtikten sonra, yine program arayüzü üzerinde sağ tarafta bulunan stillerden istediğinizi seçerek kendi ikonunuzu tasarlayabilirsiniz. Hatta kendi ikonunuzu biçimlendirdiğiniz sırada yine program arayüzü üzerinde üst kısımda yer alan önizleme bölümü altında, hazırlamış olduğunuz ikonu görüntüleyebilirsiniz.

Tüm bunların dışında hazırlamış olduğunuz ikon için font, transparanlık ve daha birçok ince ayarı da özelleştirmenize olanak sunan Iconion, hızlı ve kolay bir şekilde ikonlar hazırlama konusunda oldukça başarılıdır.

Hazırlamış olduğunuz ikonları JPG, BMP ve PNG formatlarında kaydetmenize olanak sağlayan program yardımıyla 32x32'den 1024x1024'e kadar farklı çözünürlükte ikolara kalite kaybı yaşamadan sahip olabilirsiniz.

Hızlı ve zahmetsizce profesyonel görünümlü ikonlar hazırlamak için bir programa ihtiyacınız varsa, Iconion'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Atatürk'ün İkonları 5.0

    Atatürk resimlerinden oluşan ikon arşivi.
  • Free Ico Converter

    İkon dosya formatı olan ICO'ya resim dosyalarınızı çevirmek istiyorsanız bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • ArtIcons Pro 5.17

    İnternet Siteleri için küçük iconlar yaratır...
  • Seanau Icon Toolkit

    Seanau Icon Toolkit ikon yaratma amacıyla kullanabileceğiniz bir yazılımdır
  • 123IconHunter

    123IconHunter, sabit diskiniz üzerinde yer alan ikonları görüntülemenize ve kaydetmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Almanya Dünya Kupası 2006 İkonları

    İşte Almanya 2006'yı Bu İkonlar Sayesinde Bilgisayarınızda Yaşayın...
  • Axialis IconWorkshop

    Tasarımı size ait ikonlar yaratabileceğiniz, istediğiniz resim dosyalarını ikon formatına dönüştürebileceğiniz profesyonel bir yazılım.
  • ShortCutsManager

    ShortCutsManager, klasörlere, dosyalara ve bağlantılara çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz kısayol yönetim aracıdır.