ICQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
182,160 TOPLAM İNDİRME
49.1 MB DOSYA BOYUTU

Alıştığımız, güvenilir chat programı ICQ'nun son versiyonu olan ICQ 8 ile artık chat yapmak çok daha keyifli.

Güvenilir chat programı ICQ yepyeni versiyonu ICQ 8 ile tekrar gündemde. Yepyeni arayüzü ve yeni özellikleri ile tekrar kendini kanıtlayan mesajlaşma programı görsel olarak kendini gerçekten yepyeni bir duruma getirmiş. Konuşma pencerelerinde sekme özelliği, Quick IM gibi hızlı mesaj gönderme konusunda gerçekten yepyeni özellikler ile donatılmış bu son versiyonda artık konuşmalarınızın geçmişini de daha rahat arşivleyeceksiniz.

ICQ 8 kullanıcılara yepyeni bir haberleşme deneyimi yaşatıyor ve tüm diğer haberleşme platformlarına göre kullanıcılara hızlı ve basit bir etkileşim yaratıyor. ICQ 8 içinde günümüzde kullanılan tüm dijital ve mobil haberleşme araçlarını barındırıyor ve bütün bu araçları tek bir mesajlaşma penceresinde görebiliyorsunuz. ICQ 8 gerçekten yepyeni bir arayüz ve tamamen tekrar dizayn edilmiş yapısıyla taze görüntüsü ve havasıyla sizlere çok güzel bir chat deneyimi yaşatacak.

ICQ Özellikleri

* Hızlı Anlık Mesajlaşma --Kullanıcılara mesaj penceresi açmadan arkadaşlarına hızlı bir şekilde mesaj gönderebilecekleri yeni hızlı anlık mesajlaşma özelliği.
* Gelen mesajlaş arasında basit gezinme ve kolay ulaşım.
* Sekmeli konuşmalar--Bütün aktif konuşmalarınızı artık tek bir pencere altında sekmeler halinde yönetebileceksiniz.
* Geçmiş--Mesaj, dosyalar ve aramalar geçmişi üzerinde yeni ve gelişmiş arama seçeneği.
* Arama yetenekleri-- Arkadaşlar, ICQ ve web üzerinde gelişmiş ve kullanımı kolay arama.

Yepyeni özelliklerin yanında, özellikle eğlence konusundada yeniliklere sahip ICQ 8, kullanışlı entegre arama ve chat saklama gibi yenilikleriylede dikkat çekiyor. ICQ artık kullanıcılar için nickname fonksiyonunada sahip. Kayıt olduktan sonra artık ICQ numaranız yanında bir nickname (rumuz) sahibide olabiliyorsunuz.

Özgür Çınardalı

ICQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,777 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefonlarınızda kolayca arkadaşlarınızla mesajlaşmak ve sesli görüşmeler yapmak için eskinin efsane uygulamalarından ICQ'yu kullanabilirsiniz.

Bir zamanların en popüler masaüstü chat/sohbet yazılımlarından ICQ, popülerliğini zaman içerisinde MSN'e kaybetti ancak masaüstünde kaybettiği bu rekabet mobilde de yenildiği anlamına gelmiyor.

Zira şirketin Android akıllı telefonlar için hazırladığı sohbet uygulaması pek çok diğer uygulamadan daha kaliteli durumda ve oldukça geniş olanaklar sunuyor. Hem ICQ numarası ile eklediğiniz arkadaşlarınızla hem de Facebook veya Google+ üzerindeki arkadaşlarınızla sohbet etme şansınız var.

Aynı zamanda ücretsiz olarak ICQ kullanan diğer arkadaşlarınızı sesli olarak da arayabileceğiniz uygulamanın bilgisayarda açık olan ICQ'lar ile iletişime geçebilmesi de önemli bir özelliği. Hem Android telefonlarda hem de tabletlerde kullanılabilen uygulama direkt olarak telefon numaranızla da çalışabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

ICQ

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
787 TOPLAM İNDİRME
18.5 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak arkadaşlarınızla mesajlaşmak ve sesli görüşmeler yapmak için ICQ uygulamasını kullanmayı unutmayın.

ICQ 2000'lerin başlarında en çok tercih edilen mesajlaşma programlarından birisiydi ancak MSN ve diğer alternatiflerin ortaya çıkışı ile birlikte maalesef hafızalardan silinmek zorunda kaldı. Ancak mobil cihazlarda aktifliğini sürdüren uygulama hem Android hem de iOS uygulaması ile göz dolduruyor.

Hem ICQ hesabına sahip olan arkadaşlarınız hem de Facebook ve Google+'da yer alan arkadaşlarınızla ICQ mesajlaşma uygulamasını kullanarak mesajlaşabilir veya dilerseniz fotoğraf ve videolarınızı da paylaşabilirsiniz.

Aynı zamanda ücretsiz bir şekilde 3G hattınız üzerinden sesli görüşmeler de yapabilmenizi sağlayan uygulama böylece mobil hattınızdaki dakika ve kontörleri harcamanızın da önüne geçiyor. Diğer platformlardaki ICQ kullanıcıları ile de iletişiminizde sorun çıkarmayan uygulama mevcut olan mesajlaşma uygulamalarının yeteneklerinden memnun olmayanlar için iyi bir alternatif oluşturuyor.

Yiğit Ekim Demir

ICQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
304 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone işletim sistemli mobil cihazlar için hazırlanan ICQ uygulaması ile tüm dostlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.

ICQ bir dönemin en sık kullanılan sohbet uygulamaları arasında yer alıyordu ancak Microsoft'un MSN'i yayınlaması ile birlikte programın popülerliği oldukça hızlı bir şekilde kayboldu diyebiliriz. Ancak son dönemlerde oldukça güzel hazırlanmış mobil uygulamalar ile karşımıza çıkan şirket, ICQ'nun hala oldukça işlevsel bir uygulama olduğunu bize kanıtlamış oldu. Ücretsiz olarak kullanılabilen ICQ Windows Phone uygulaması, çok temiz ve kullanımı basit bir arayüze sahip. Aynı zamanda diğer mobil platformlarda ve PC'de bulunması da onu her an her yerden kullanılabilir hale getiriyor diyebiliriz.

Uygulama sadece yazılı mesajlaşmalar için değil, aynı zamanda ücretsiz video sohbetler ve sesli sohbetlere de imkan tanıyor. Ayrıca ICQ ağının dışında bulunan Facebook, Odnoklassiki, Mail.Ru ve Gmail kontakları gibi kişilerle de ICQ içerisinden sohbet etme olanağının bulunması onu bir ana sohbet merkezi haline getiriyor.

Dostlarınıza veya ailenize gönderebileceğiniz fotoğraflar sayesinde sohbetlerinizi daha da renkli bir hale getirmek mümkün. Size bir mesaj geldiğinde bunu bildirimler aracılığıyla bildiren ICQ uygulaması, Windows Phone için hazırlanmış en düzgün sohbet uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulamanın arayüzünün isteklerinize göre yeniden şekillendirilebilmesi ve tema desteği ise çok daha iyi bir kişiselleştirme imkanı sunuyor.

Tüm sohbetlerin tarihçesine erişmek ve geçmişte konuştuklarınızın kayıtlarını tutmak da mümkün olduğu için ICQ Windows Phone uygulamasını tüm Windows işletim sistemli mobil cihaz kullanıcılarına önerebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet ICQ 6

    Mynet ICQ, Mynet servisleriyle birlikte çalışabilen Türkçe ICQ sürümüdür.
  • Try Praize Messenger v5.0 Beta

    Msn Messenger, Yahoo Messenger ve ICQ türü mesajlaşma programlarının tüm özelliklerinin hepsinin birarada bulunduğu ve bunların daha da geliştirilerek kullanıcılara mesajlaşma keyfinin iki katına çıkartılmasını sağlayan bu uygulama ile
  • MECA Messenger

    MECA Messenger ile AIM,Yahoo,MSN ve ICQ daki arkadaş listelerine kolayca bağlanabilirsiniz.
  • Zulip

    Zulip, Dropbox tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet edip, en son güncellemeleri takip etmenizi sağlayan pratik bir mesajlaşma programı.
  • Google Talk

    GTalk hesabınızı masaüstünden kullanabilmenize olanak tanıyan bu yazılım ile Google hesabı olan arkadaşlarınızla anlık mesajlaşma olanağına sahip olacaksınız.
  • Slack

    Slack, Android ve iOS platformlarında uygulamaları çıkmış olan ve şimdide Windows versiyonu geliştirilen bir takım içi iletişim programı.
  • Fleep

    Fleep programı ile hem Windows hem de diğer platformlardaki arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.