IE Tab

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,173 TOPLAM İNDİRME
0.16 MB DOSYA BOYUTU

Firefox altında Internet Explorer sekmesi kullanarak Firefox ile giriş yapmanıza izin verilmeyen sitelere Firefox ile bağlanın.

Firefox'tan Ayrılmadan Internet Explorer Kullanın:

İnternete bağlanmak için Firefox web tarayıcısını kullanıyorsanız, bazı bankacılık sitelerinde ve örneğin Windows Update gibi Microsoft'un sunduğu hizmetlere bağlanırken elbet sorun yaşamışsınızdır. Bu durum hoşunuza gitmiyorsa ve kullandığınız web tarayıcısında özgürlük istiyorsanız, bu sorunu siteleri Firefox altında IE ile açabilmenizi sağlayan basit bir eklentiyi yükleyerek çözebilirsiniz.

IE Tab for Firefox, adındanda anlaşılabileceği gibi istediğiniz web sitelerini Internet Explorer motorunu kullanarak Firefox arayüzünde bir sekme olarak açar. Hatta belirlediğiniz sitelerin otomatik olarak Internet Explorer sekmesi altında açılmasını da sağlayabilirsiniz.

Not:Bu dosya eklentidir. Herhangi bir kurulum dosyası değildir. Sadece Firefox kullanıcıların web tarayıcılarına yükleyebileceği özel bir yazılımdır.

 

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chrome IE Tab

    Google Chrome web tarayıcısı içinde IE sekmesi açmanızı sağlayan IE Tab eklentisiyle siteleri Internet Explorer tarayıcısındaymış gibi görüntüleyebileceksiniz.
  • IE URL Editor v1.1

    Internet Explorer adres çubuğundaki url listesini düzenlemeye yarayan basit bir araçtır.
  • Adblock Plus for IE

    Internet Explorer için Adblock Plus eklentisi ile sörf halinde ekranınıza isteğiniz dışında çıkan reklamları engelleyebilirsiniz.
  • FoxyTunes (IE)

    İnternette gezerken arkaplanda çalışan medya oynatıcınızı Internet Explorer üzerinden yönetmek istiyorsanız aradığınız şey FoxyTunes karşınızda.
  • New Tab Page

    New Tab Page, Google Now için resmi olmayan güzel ve etkili bir Chrome eklentisidir.
  • Ctrl-Tab

    Firefox internet tarayıcınızdaki sekmeleri Windows alt+tab yöntemi ile değiştirmek istiyorsanız bu küçük ama kullanışlı eklentiyi yüklemeniz gerekmektedir. ctrl+tab tuşlarına basarak Firefox sekmelerini değiştirmenize olanak tanıyan bu
  • IE Screenshot 1.0.2

    Web Ziyaretleriniz Daha Güzel olsun, Gezdiğiniz Yerlerin Fotoğraflarını Çekin..
  • IE Asterisk Password Uncover

    Internet Explorer üzerinde kayıtlı olan şifreleri kolayca bulmak ve kaydetmek için bu ücretsiz programı deneyebilirsiniz.