Ignition

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
813 TOPLAM İNDİRME
1.65 MB DOSYA BOYUTU

Ignition ile CD veya DVD yazma işlemlerinizi optimize ederek kendinize daha çok boş disk alanı yaratabilirsiniz.

Ignition, CD ve DVD yazma işlemlerinizi optimize ederek, kullandığınız diskler üzerinde daha çok boş alan oluşturmak için geliştirilmiş ücretsiz ve başarılı bir programdır.

Programın kullanışlı ve basit arayüzü sadece tek bir amaca hizmet etmesi için hazırlanmıştır; boş disklere daha fazla veriyi yerleştirmek.

Ignition bilinen tüm disk formatlarını desteklemek dışında, CopyToDVD adlı programla entegre olarak çalışarak sizlerin ISO dosyaları hazırlamasına da izin vermektedir.

Program sadece veri ve ses diskleri ile çalışabiliyor olsa da herşeyi çok basit bir şekilde halletmenize olanak verir. Türkçe dil desteği sayesinde kolaylıkla kullanabileceğiniz bir program olan Ignition ile CD/DVD yazma işlemlerini çok daha düzenli bir hale getirebilirsiniz.

Sonuç olarak 4 CD'lik bir yedek dosyasını, düzgün bir optimizasyon ile 3 CD'ye kadar indirebilen başarılı bir program olan Ignition'ı hemen indirerek deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • Hanso CD Extractor

    Hanso CD Extractor, müzik CD'lerini farklı ses formatlarında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan gelişmiş bir ses CD'si ripleme programıdır.
  • Leapic Audio CD Burner Free

    Leapic Audio CD Burner Free, bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarını kullanarak kendi ses CD'lerini hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.