İHH İnsani Yardım Vakfı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Kolay kullanıma sahip bir yardımlaşma uygulaması

İHH İnsani Yardım Vakfı, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz İnsanı Yardım Vakfı'nın resmi uygulamasıdır.

Dünyanı pek çok farklı yerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceğiniz bir yardımlaşma uygulaması olan İHH, iyilik yapmak isteyenlerin işlerini kolaylaştırıyor. Basit kullanımı ve işlevsel özelikleriyle dikkatimizi çeken uygulamada bağış kartlarını inceleyebiliyor ve hızlı bir şekilde bağış yapabiliyorsunuz. Yaptığınız bağışların gidişatını da kontrol edebileceğiniz uygulamada kendinizi daha iyi hissedebiliyorsunuz. Kendi hesabınıza özel hatırlatıcılar da kurabileceğiniz uygulamada iyliklerinizin durumunu takip edebiliyorsunuz. Ayrıca yetim çoıcuklara da sponsor olarak masraflarını karşılayabilme imkanına sahip olduğunuz uygulama sizleri bekliyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olaraki indirebilirsiniz.

Murat İşçi

İHH İnsani Yardım Vakfı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

İyilikler yapabileceğiniz bir sosyal yardımlaşma uygulaması

İHH İnsani Yardım Vakfı, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz İnsanı Yardım Vakfı'nın resmi uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Basit kullanıma ve işlevsel özelliklere sahip bir mobil yardımlaşma uygulaması olarak dikkatimizi çeken İHH İnsani Yardım Vakfı, bağış kartlarına destek verebileceğiniz bir uygulamadır. İyilik yapmak isteyenlerin işlerini bir hayli kolaylaştırabilecek olan uygulama da kendi hesabınızı oluşturup daha önceki bağışlarınızı da takip edebiliyorsunuz. Yetimlere de sponsor olarak eğitim ve sağlık gibi masraflarını üstlenebileceğiniz İHH İnsani Yardım Vakfı, sizleri daha iyi hissettirmek için hizmet sunuyor. Hızlı ve basit bir kullanıma sahip olan İHH İnsani Yardım Vakfı, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama diyebilirim.

İHH İnsani Yardım Vakfı uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olaraki indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ShareTheMeal

    ShareTheMeal, açlıkla mücadele etmenize yardım eden bir uygulamadır.
  • Vodafone AKUT

    Vodafone AKUT, Android için kapsamlı bir ilk yardım uygulamasıdır.
  • Nefs Rüya Tabiri

    Gördüğünüz rüyaların ne anlama geldiğini merak ediyorsanız, Nefs Rüya Tabiri uygulamasından yardım alabilirsiniz.
  • Hello Vino

    Hello Vino, şarap severlerin en lezzetli ve en uygun şarabı bulmaları için onlara yardım etmek amacıyla geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Helpouts

    Helpouts, Android cihazlarınız üzerinden Eğitim, Sağlık, Ev ve Bahçe İşleri, Sanat, Müzik ve daha bir çok konuda canlı olarak uzmanlarından videolu yardım alabileceğiniz Google servisidir.
  • Afad Acil Çağrı

    AFAD Acil Çağrı, deprem başta olmak üzere tüm doğal afetlerde ihtiyaç duyulan yardımlar için destek sağlayan bir uygulama olmayı başarıyor.
  • TTNET İlk Yardım

    TTNET İlk Yardım uygulaması ile internet bağlantı sorunlarınızı kendi başınıza çözebilirsiniz.
  • Temel İlk Yardım

    Temel İlk Yardım uygulaması üzerinden, acil durumlarda yapılması gereken müdahaleler hakkında önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.