I’m Expecting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hamilelik uygulamasıdır.

Hamilelik dönemlerinde özellikle kadınlar endişeli ve heyecanlı olabilir. Bu heyecanı yenebilmek için bir asistana ihtiyaç duyuyor olabilirler. İşte bu aşamada devreye mobil cihazlar için geliştirilmiş uygulamalar giriyor.

Her zaman yanınızda olacak ve her aradığınız bilgiye anında ulaşmanızı sağlayacak bir uygulama olan I'm Expecting, bebek beklerken sizi nelerin beklediğini gösteren bir uygulama. Bu uygulama ile bebeğinizin doğumuna hazır olabilirsiniz.

Bebeğinizin hafta hafta gelişimini görebilir, öğretici hamilelik videoları izleyebilir, fiziksel ve duygusal değişimlerinizi takip edebilir, bunları diğer hamile kadınlarla karşılaştırabilir, doğuma ne kadar kaldığının takibini yapabilirsiniz.

Özellikler:

  • Kilo takibi.
  • Diğer hamilelerle tanışmak için forumlar
  • Hamilelik fotoğrafları ekleme.
  • Haftalık videolar.
  • Doktor randevusu, testler gibi olayların takibi.

Hamileliğinizi çok daha rahat geçirmenizi sağlayacak bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

I’m Expecting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hamilelik uygulamasıdır.

I'm Expecting, adından da anlaşılacağı üzere, bebek bekleyen kadınlara yardımcı olacak bir iOS uygulamasıdır. Hamilelik döneminizde endişelendiğinizde ya da bir konu hakkında merak ettiğiniz bir şey olduğunda sorabileceğiniz kapsamlı kaynaklardan bir tanesi diyebilirim.

Bebeğinizin doğumuna hazır olabilmek için size her şeyi sunan uygulama ile her aradığınız bilgiye anında ve nerede olursanız olun ulaşabilirsiniz. Sadece hamileliğinizi takip etmekle kalmayıp forumlarda diğer anne adayları ile tanışabilir, tecrübe, duygu ve düşüncelerinizi onlarla paylaşabilirsiniz.

Ayrıca bebeğinizin hafta hafta gelişimini de gösteren uygulama ile her hafta öğretici videolar izleyebilirsiniz. Yine sizi nelerin beklediğini görebilir, vücudunuzun geçeceği fiziksel ve duygusal değişimleri öğrenebilirsiniz. Örneğin kilonuzun takibini yapabilirsiniz.

Yine uygulama ile hamilelik fotoğraflarınızı yükleyebilir, hafta hafta karnınızın büyümesini ölümsüzleştirebilirsiniz. Ayrıca doktor randevusu, testler gibi olayların takibini de bu uygulamayla kolayca yapabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hz.Muhammed Hadis-i Şerifler

    Hadis-i Şerif'lere kolayca ulaşabilmenizi sağlayan bir Android mobil cihaz uygulaması.
  • Cevşen-i Kebir

    Cevşen-i Kebir duasını her zaman yanınızda taşımak ve dilediğiniz zaman okumak istiyorsanız bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Yasin-i Şerif

    Yasin-i Şerif'i en kolay şekilde hem kendi dilinden hem Türkçe olarak okuyup anlayabileceğiniz Android uygulaması.
  • Kur'an-ı Kerim

    Kur'an-ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanmış Kur'an-ı Kerim ve mealini içeren mobil uygulamadır.
  • İnternetsiz Kuran-ı Kerim

    İnternetsiz Kur'an-ı Kerim Android uygulamasını indirerek kutsal kitap Kuran'ı cebinizde taşıyın. İnternetsiz Kuran okuma ve dinleme ve çok daha fazlası
  • Kolay Hatlı Kuran-ı Kerim

    Kuran-ı Kerim'i kolay ve hızlı bir biçimde öğrenmek, pratik etmek ve çalışmak için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Şehr-i Ramazan İmsakiye

    Şehr-i Ramazan İmsakiye, iftar ve sahur saatlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • Spontana - How good do I look?

    Spontana - How good do I look?, selfie fotoğrafları puanlayabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.