I'm Hero

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME

I'm Hero, zombi emasıyla oyuncuları cezbeden bir kart oyunu.

I'm Hero, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir kart oyunu. Zombi istilasını konu alan bu sürükleyici oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz.

Oyunun hikaye akışına göre, laboratuvar ortamından talihsiz bir kaza sonucu dış ortama sızan ve dünyayı ele geçiren virüsün etkilerini geri döndürmeye çalışıyoruz. İnsanların zombiye dönüşmesine sebep olan bu virüs karşısında durabilecek ancak birkaç kahraman kalmıştır. Biz de hemen olaya dahil olarak kartlarımızı seçiyor ve karşımıza çıkan acımasız zombileri yenip her şeyi düzeltmeye çalışıyoruz.

I'm Hero'da savaşlar sırasında kullanabileceğimiz çok sayıda karakter mevcut ve bunların her biri kendilerine özgü yeteneklere sahipler. Buna ek olarak girdiğimiz her mücadele sonrasında karakterlerimizin güçleri ve tecrübe puanları artış gösteriyor.

Oyunun en güçlü olduğu yönler arasında akıcı animasyonları ve kaliteli HD grafikleri geliyor. Çoğu kart oyunu durağan bir savaş deneyimi sunar fakat I'm Hero'da sürekli bir savaş animasyonuyla karşılaşıyoruz ve bu da oyun zevkini artırıyor.

Genel olarak keyifli bir kart oyunu olarak akıllarımızda yer eden I'm Hero, türü sevenler tarafından mutlaka denenmeli.

Emircan Erdoğan

I'm Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME

I'm Hero, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kart oyunu.

I'm Hero, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir kart oyunu olarak dikkatleri üzerine topluyor. Tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğimiz bu oyun, konu itibariyle M.Ö 2038 yılına doğru uzanıyor ve bizleri sürükleyici bir zombi istilasına konuk ediyor.

Beklenmedik bir hata sonucunda laboratuvar ortamından sızan virüs, dünya üzerindeki canlıları ele geçirmiş ve gezegeni kıyamete sürüklemiştir. Bu kaos ortamında ortaya çıkan kahramanlarımız, zombileri durdurup dünyanın eski haline dönmesi için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Süper güçlere sahip kahramanları kullanarak zombileri yok etmeye çalıştığımız bu oyunda sürükleyici bir hikaye akışında ilerliyoruz. Savaşlar esnasında üç boyutlu savaş moduna geçiş yapan I'm Hero, klasik kart oyunlarının tekdüzeliğinden epey uzakta. Elimizde bulunan karakterler her savaşın ardından daha da güçlü hale geliyor.

Yüksek çözünürlüklü grafikleri, birbirinden ilginç tasarımlara sahip karakterleri ve akıcı animasyonları ile I'm Hero'nun kısa sürede epey başarı elde edeceğini düşünüyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Epoch

    Hero Epoch, kart oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken, heyecan dozu yüksek bir yapım.
  • Score Hero 2022 APK

    Score Hero 2022 APK, futbol oyunları arasında oldukça farklı oynanış sunuyor. Kolay oynanan futbol oyunu arayanlar için Score! Hero 2022 APK indir.
  • Score! Hero 2023 APK

    Score! Hero 2023 APK en popüler mobil futbol oyunlarından biridir. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz oyun en çok sevilen futbol oyunları arasında yer almaktadır.
  • Score Hero APK

    First Touch Games tarafından piyasaya sürülen Score Hero APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en popüler futbol oyunları arasında yerini alıyor.
  • Rock Hero

    Rock Hero ücretsiz olarak sunulan ve Guitar Hero'ya olan ile benzerliğiyle dikkat çeken bir oyundur.
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.
  • Action Hero

    Action Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.