Image Capture and Upload Program

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
546 TOPLAM İNDİRME
1.18 MB DOSYA BOYUTU

Image Capture and Upload Program ile ekran görüntüsü yakalayabilir ve internet üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz.

Image Capture and Upload Program kullanıcılara ekran görüntü alma ve bu yakalanan görüntüleri kolayca internet üzerinden paylaşma imkanı sunan, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir ekran görüntüsü kaydetme programıdır. 

Image Capture and Upload Program bize klavye üzerinden tek bir tuşa basarak ekranımızdaki görüntüyü yakalama olanağı sağlıyor. Image Capture and Upload Program ile ekran görüntüsü alabilmek için sadece F9 tuşuna basmamız yeterlidir. Program bize dilediğimiz takdirde bu kısayol tuşunu değiştirebilme seçeneğini de sunuyor.

Image Capture and Upload Program'ın en güzel özelliği ekran görüntüsü paylaşma işlemini inanılmaz kolay hale getirmesidir. Program ile yakaladığınız ekran görüntüleri otomatik olark imm.io resim paylaşım sitesi üzerine upload edilmektedir. Resim upload işlemi bitince Image Capture and Upload Program yüklediğiniz resmin URL'sini panoya otomatik olarakk opyalıyor ve dilediğiniz yerde yapıştırarak paylaşmanıza imkan tanıyor. Image Capture and Upload Program bizeönceden kaydettiğimiz ekran görüntülerinin internet bağlantılarını da listeleyebilmekte. 

Ekran görüntüsü alma ve paylaşma işlemini oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirmenize izin veren Image Capture and Upload Program eğer sürekli ekran görüntüsü paylaşıyorsanız işinize çok yarayacak bir program olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced Image Viewer and Converter 1.6

    Advanced Image Viewer and Converter, bir resim gösterici ve aynı zamanda resim formatlarını birbirine dönüştürücüdür.
  • ABC Image Browser

    Bilgisayarınızda yer alan imaj dosyalarını görüntüleyebileceğiniz bir program olan ABC Image Browser ile..
  • Lightning Image Resizer

    Lightning Image Resizer adlı ücretsiz program ile resimlerinizin boyutunu kolayca ayarlayabilirsiniz.
  • Total Image Converter 2.0

    Total Image Converter, grafik dosyalarının üstünde çalışarak, farklı boyutta ya da biçimde tek tıklamayla toplu olarak yeni bir imaj oluşturmaya yarayan bir program. Web tasarımcısı ve diğer bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmışt
  • CoffeeCup Free Image Viewer

    CoffeeCup Free Image Viewer ücretsiz resim dosyası görüntüleme ve düzenlemeye yardımcı bir resim editörüdür. Program içerisinde FTP,ZIP ve e-posta desteği bulunmaktadır.
  • Video Capture Master

    Video Capture Master programı ile artık videolardan resim almak çok kolay. İstediğiniz videoyu açın ve istediğiniz görüntüyü bu program aracılığı ile alın.
  • Free Image Convert and Resize

    Bilgisayarınızda bulunan resimleri istediğiniz farklı bir resim formatına çevirmenizi ve hızlı bir şekilde boyutlarını değiştirmenizi sağlayan basit bir resim düzenleme programıdır.
  • Light Image Resizer

    Bilgisayarınızdaki resim dosyalarını ister tek tek istersenizde çoklu olarak yeniden boyutlandırmanıza yarayan güzel bir program.