Image Viewer Enhanced

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
698 TOPLAM İNDİRME
0.47 MB DOSYA BOYUTU

Eğer çektiğiniz fotoğraflar ve bilgisayarınızdaki resimleri görmek istiyor, üzerlerinde ufak değişiklikler yapmak istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.

Image Viewer Enhanced programı temel olarak bilgisayarınızdaki resimleri göstermek üzerine hazırlanmış bir program olsa da hafif yapısının yanında sunduğu bazı işe yarar özellikler ile pek çok bilgisayar kullanıcısının resimlere dair her türlü ihtiyacını giderecektir.

Pek çok resim dosyası formatını destekleyen program aynı zaman da sürükle bırak desteği ile kullanması oldukça kolay hale geliyor. Bunun yanında zoom yapabilme kapasitesi, resimleri döndürebilme, yeniden boyutlandırabilme, arkaplan resmi olarak atayabilme ve otomatik olarak renk tonlarını ayarlama özelliklerine de sahip.

Profesyonel olarak grafik ve tasarım ile ilgilenmiyor ancak çektiğiniz fotoğraflarda ufak tefek düzeltmeler yapmayı seviyorsanız içerisindeki bu ekstra araçları kullanarak gereklilikleri karşılayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced Image Viewer and Converter 1.6

    Advanced Image Viewer and Converter, bir resim gösterici ve aynı zamanda resim formatlarını birbirine dönüştürücüdür.
  • PhotoSun Viewer

    PhotoSun Viewer, bilgisayarınız üzerindeki klasörler altında bulunan resimleri görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim göstericidir.
  • GIF Viewer

    Bilgisayarınızdaki GIF dosyalarını en kolay yoldan açmak ve ufak düzenlemeler yapmak için GIF Viewer'ı kullanabilirsiniz.
  • Free Picture Viewer

    Free Picture Viewer, bilgisayarınız üzerinde yer alan fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.
  • CoffeeCup Free Image Viewer

    CoffeeCup Free Image Viewer ücretsiz resim dosyası görüntüleme ve düzenlemeye yardımcı bir resim editörüdür. Program içerisinde FTP,ZIP ve e-posta desteği bulunmaktadır.
  • FastStone Image Viewer

    Tüm grafik dosyalarınıza ayrıntılı bir şekilde bakabileceğiniz ve gerekli düzenlemeleri kolaylıkla yapabileceğiniz ücretsiz bir resim gezgini olan FastStone Image Viewer ile en çok kullanılan resim formatları arasında dönüştürme işlem
  • Maverick Photo Viewer

    Maverick Photo Viewer, bilgisayarınızdaki fotoğrafları görüntülemek ve organize etmek için kullanabileceğiniz basit, hızlı bir program.
  • Little Image Viewer

    Little Image Viewer ile dosyalara gömülü olarak gelen resimleri açıp ayrı olarak kaydedebiliyorsunuz.