image32 Uploader

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,324 TOPLAM İNDİRME
10.82 MB DOSYA BOYUTU

image32 Uploader, medikal resimlerinizi image32 web sitesi üzerine kolayca yükleyebileceğiniz kullanışlı bir programdır.

image32 Uploader, özellikle radyografi, X-Ray ve DICOM gibi medikal resimleri image32 sitesi üzerinde paylaşmak isteyen doktorlar için geliştirilen oldukça kullanışlı bir dosya yükleme programıdır.

Özellikle doktorlarından kilometrelerce uzaklarda olan hastaların, medikal resimlerini veya sonuçlarına ait resimleri web ortamında kolayca doktorlarına ulaştırmalarına olanak sağlayan program gerçekten birçok kişi için hayati önem taşımaktadır.

Aynı şekilde doktorların kendi aralarında da hastalarının raporlarına veya sonuçlarına ait resimleri paylaşabilecekleri ve bu şekilde yorum yaparak ortak sonuca daha kolay bir şekilde varabilecekleri yazılım gerçekten çok önemli bir rol taşımaktadır.

image32 Uploader kullanarak, sunucular üzerine yüklemek istediğiniz görüntüleri seçebilir ve yükleyeceğiniz resim dosyalarını hangi e-posta adresleriyle paylaşacağınızı seçebilirsiniz.

Tıp ve sağlık alanında yer alan birçok doktor tarafından kullanılan image32'nin resmi yazılımı olarak geliştirilen image32 Uploader, sağlık alanında ciddi bir eksikliği doldurmaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Neembuu Uploader

    Neembuu Uploader ile birden fazla dosya yükleme servisine aynı anda dosya yükleyebilirsiniz.
  • Image Uploader

    Image Uploader ile saniyeler içerisinde resimlerinizi görüntü paylaşma servislerine yükleyerek paylaşabilirsiniz.
  • Rapid Uploader

    RapidShare Uploader programı ile bilgisayarınızdaki dosyaları masaüstünüzde kurulum gerektirmeden çalıştıracağınız bu uygulama ile karşıya yükleyebilir, varsa RapidShare hesabınız ile ilişkilendirebilir ve istediğiniz kullanıcılar i
  • File & Image Uploader

    File & Image Uploader, resim ve dosyalarınızı internet üzerinde birbirinden farklı 250 sunucuya yükleyebileceğiniz başarılı ve etkili bir programdır.
  • Metro Image Uploader for the Cloud

    Metro Image Uploader for the Cloud, resim dosyalarınızı Dropbox hesabınıza yüklemenize ve paylaşmanıza yardım etmek için tasarlanmış basit ve kullanışlı bir programdır.
  • Soft4Boost Device Uploader

    Soft4Boost Device Uploader, akıllı telefonlar veya taşınabilir cihazlar üzerine kolay bir şekilde dosyalarınızı aktarabileceğiniz basit bir dosya yönetim programıdır.
  • Free YouTube Uploader

    Free YouTube Uploader, birden fazla videoyu aynı anda YouTube'a yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Simple Java Youtube Uploader

    YouTube hesabınıza en hızlı ve kolay yoldan videolar ekleyebilmek için ücretsiz olan bu aracı kullanabilirsiniz.