Immortal Redneck

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME

Immortal Redneck bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Immortal Redneck eğer hızlı ve heyecanlı bir FPS oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir oyun.

Bizi antik Mısır'da geçen bir hikayeye konuk eden Immortal Redneck'de redneck olarak adlandırılan, Amerika'nın kırsal kesimlerinde yaşayan ve vücutlarındaki güneş yanıklarından ötürü kilometrelerce öteden fark edilebilen insanlar ana kahramanımız oluyor. Kahramanımız Mısır'a turistik bir gezi için gittiğinde ortaya çıkan bir kazanın ardından kendisini mumyalanmış bir halde bir piramitin içinde uyanarak buluyor. Bundan sonra ise neden mumyalandığını çözmeye çalışıyor, biz de ona yardımcı oluyoruz.

Immortal Redneck'teki maceramız piramitler içinde geçerken karşımıza mumya ve farklı canavarlar düşman olarak çıkıyor. Bu düşmanları temizleyerek bölüm sonu canavarlarına ulaşıyoruz ve zorlu karşılaşmalar yapıyoruz.

Immortal Redneck'de zindanlar rastgele bir düzenle yaratılıyor. Ayrıca oyunda farklı kahraman sınıfları ve savaş yetenekleri bulunuyor. Oyunda öldüğünüzde ise kalıcı olarak ölüyorsunuz. Yani oyun hatanızı affetmiyor. Oyunda 50'den fazla silahı kullanabilir, büyü yaparak düşmanlarınıza tuzak kurabilirsiniz.

Immortal Redneck'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- 2.5 GHz 2. nesil Intel i3 işlemci

- 2 GB RAM

- 2 GB video belleğe sahip Nvidia GeForce GTX 650 veya eşdeğer özelliklere sahip bir ekran kartı

- DirectX 10

- 7 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOME: Immortal Arena

    TOME: Immortal Arena, bilgisayarınızda herhangi bir kurulum gerektirmeyecek, hızlı ve yoğun tempolu bir MOBA oyunudur.
  • Immortal: Unchained

    Immortal: Unchained, Toadman Interactive tarafından geliştirilip yayınlanan kendine has ögeleri bulunan bir tür rol yapma aksiyon oyunu olarak Steam’deki yerini almaya hazırlanmaktadır.
  • Tale of Immortal

    Tale of Immortal, Çin mitolojisinden esintiler taşıyan taktiksel bir rol yapma oyunudur.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.