InfGadget

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME
0.52 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın bakımını yaparken bir yandan da otomasyon özellikleri eklemek isterseniz bu ücretsiz programı deneyin.

InfGadget programı bilgisayarınızdaki neredeyse tüm işlemleri organize edebilmenizi sağlayan bol özellikli bir program ve bunların arasında uygulamaları başlatmaktan tutun da geçici dosyalara ve hafızada duran uygulamalara kadar pek çok farklı bölüm yer alıyor.

Uygulamanın içerisinde bulunan diskler kategorisi ile sahip olduğunuz sabit ve taşınabilir sürücüler hakkında detaylı bilgiler edinebilir, hızlı başlangıç menüsünde ise yer almasını istediğiniz araçların varolmasını sağlayabilirsiniz. Bilgisayarının temizlik ve bakımını isteyenler için ise hem geçici dosyaları silme aracı hem de disk birleştirme seçenekleri yer almakta.

Aynı zamanda otomatik olarak bilgisayarınızın kapatılmasını veya yeniden başlamasını sağlamak da InfGadget programı ile mümkün. Otomatik başlamasını istediğiniz programlar ve araçlar varsa bunları da belirlemenizi sağlayan program böylece bilgisayarınızın çalışmasından ve bakımından tutun da kapanmasına kadar kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu ücretsiz bir araç haline geliyor.

Her ne kadar arayüz bakımından ilk başta biraz karmaşık gelebilse de kısa sürede alışacağınıza inandığım program böylece sizi kendisine bağlayacaktır ve bol fonksiyonları sayesinde işinizi kolaylaştıracaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.