ING Emeklilik

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

ING Emeklilik uygulaması ile poliçe ve bireysel emeklilik sözleşmelerine hızlıca erişebilir, ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerin ING Emeklilik’in Android uygulaması ile emeklilik sözleşmelerinizi, hayat ve ferdi kaza sigortası poliçelerinizle ilgili tüm bilgiler elinizin altında.

ING Emeklilik mobil uygulama ile sisteme kayıtlı cep telefonu numaranızı ve TC kimlik numaranızı girerek emeklilik sözleşmesi ve hayat sigortası poliçelerinize ait hesaplarınıza erişebilir, ileriye dönük birikimi öngörüsünde bulunabilir, yaptığınız yatırımların detaylarına ve fon bültenlerine (aylık) ulaşabilirsiniz. Ayrıca ödemelerinizi yapabilir ve geçmiş ödemelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

ING Emeklilik, yeni nesil arayüz ile gelmektedir. İşlemler bölümünden poliçelerinize ve emeklilik sözleşmelerine erişebilir ve ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu bölüme TC kimlik numaranızın yanı sıra Pasaport numaranızı kullanarak ta giriş yapabilirsiniz. Ürünler bölümünden bireysel emeklilik ve sigorta ürünlerini inceleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Fon Bülteni bölümünden aylık fon bültenlerini YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. Hesapla bölümünden yaş, aylık katkı payı, başlangıç ödeme tutarı bilgilerinizi girerek toplam birikim tutarınızı grafik üzerinden görebilirsiniz. Bize Ulaşın bölümünden ise bulunduğunuz yere en yakın ING Bankası’nın yerini öğrenebilirsiniz.

Erkan Calp

ING Emeklilik

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

ING Emeklilik uygulaması ile emeklilik sözleşmesi ve sigorta poliçilerinize ait hesaplarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

ING Emeklilik Mobil Şube uygulaması, emeklilik sözleşmesi ve hayat sigortası poliçelerinize ait hesaplarınıza dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden rahatlıkla erişme kolaylığı sunuyor. Sisteme kayıtlı TC kimlik / Pasaport numaranızı ve cep telefonu numaranız ile giriş yaparak mobil şubenin sunduğu tüm kolaylıklardan faydalanabilirsiniz.

ING Emeklilik Mobil Şube uygulaması, yeni nesil cihazlara uygun arayüz ile geliyor. Hem iPhone hem de iPad’inizden sahip olduğunuz ürünlerle ilgili bilgi almak ve işlem yapmak uygulama ile oldukça kolaylaşıyor. ING Emeklilik uygulaması ile neler mi yapabiliyorsunuz?

  • Bireysel emeklilik sözleşmesi, hayat ve ferdi kaza sigortası poliçelerinize erişebilirsiniz.
  • Birikiminizi görüntüleyebilir, gelecek dönemdeki tahmini birikim tutarınızı hesaplayabilirsiniz.
  • Sözleşmelerine ait ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Vadesi gelen borçlarınızı ödeyebilirsiniz.
  • En yakınınızdaki ING Bank’ın yerini harita üzerinde görebilirsiniz.

Not: Giriş yaparken TC kimlik numaranız ve cep telefonunuz haricinde şifre girmeniz istenecektir. Şifreniz sisteminize kayıtlı cep telefonunuza sms olarak gönderilmektedir.

Erkan Calp

ING Emeklilik

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

ING Emeklilik mobil uygulaması, poliçe ve bireysel emeklilik sözleşmelerinize ait hesaplarınızı yerinizden inceleme ve işlem yapma izni veriyor.

ING Emeklilik mobil uygulaması sayesinde bireysel emeklilik sözleşmelerinizi ve sigorta poliçeleriniz ile tüm bilgilere artık akıllı telefonunuzdan rahatça erişebileceksiniz. Kullanımı basit ve modern arayüz sayesinde tek dokunuşla poliçe ve sözleşmelerinizi görüntüleyebilecek ve ödemelerinizi yapabileceksiniz.

ING Emeklilik’in Windows Phone kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulama ile sahip olduğunuz ürünler hakkında bilgi almanın yanı sıra işlemlerinizi de yapabilirsiniz. İnternet erişiminizin olduğu her yerde uygulamanın sunduğu kolaylıklardan yararlanabilirsiniz.

TC kimlik numaranızla cep telefonunuzun yanı sıra sistemde kayıtlı telefon numaranıza gönderilen kısa mesajda yer alan şifrenizi girerek ING Emeklilik uygulaması üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ne kadar birikim yaptığınızı görebilir, gelecek dönemdeki birikim tutarınızı hesaplayabilir, sözleşmelerinizin ödemesini gerçekleştirebilir, poliçelerinize ait teminat ve ödeme bilgilerinizi görüntüleyebilir, prim borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ING Mobil

    ING Mobil, içinde birçok yararlı aracı bulunduran ING Bank'ın resmi mobil bankacılık uygulamasıdır.
  • ING Kurumsal

    ING Kurumsal, ING Bank müşterisi olan tüm şirketlerin bankacılık işlemlerini her yerden, hızlı bir şekilde yapmalarına izin vermektedir.
  • Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube

    Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube uygulaması ile bireysel emeklilik ve hayat sigortanıza ilişkin tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz.
  • SGK Emeklilik Hesaplama İşlemi

    SGK Emeklilik Hesaplama İşlemi adlı Android uygulaması sayesinde ne zaman emekli olurum sorusuna kolayca cevap bulabilirsiniz.
  • Ziraat Emeklilik Mobil Şube

    Ziraat Emeklilik Mobil Şube uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızdan işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Takasbank Bes

    Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) hesaplarınıza dair bilgilerinize anında ulaşın.
  • Tasarruf Ölçer

    Tasarruf Ölçer uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca emeklilik hesaplama işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • AvivaSA Mobil

    AvivaSA Mobil uygulamasında bireysel emeklilik, hayat ve kaza sigortalarınızın detaylarını öğrenebilirsiniz.