inLight Radio

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,121 TOPLAM İNDİRME
7.95 MB DOSYA BOYUTU

inLight Radio, internet yayını yapan radyo kanallarını dinlemenize olanak tanıyan kolay kullanımlı bir uygulamadır.

inLight Radio, internet üzerinde radyo yayını yapan kanalları dinleyebilmeniz için tasarlanmış kullanışlı bir araçtır. 17Bin'in üzerinde radyo istasyonunu canlı olarak dinleyebileceğiniz inLight Radio, müzik dinlemeyi seviyorsanız muhtemelen vazgeçilmez programlarınız arasında kendisine yer bulacaktır.

inLight Radio ile çevrimiçi olarak radyo istasyonlarını dinleyebileceğiniz gibi isterseniz de daha sonra dinlemek için yayınları kayıt yapma imkanına sahip olacaksınız. Ayrıca favoriler listesi sayesinde istediğiniz radyo kanallarını listenize ekleyebileceksiniz.

Not: Programın ücretsiz sürümünde bazı sınırlamalar bulunmaktadır. Bu sınırlamalar arasında; eşzamanlı olarak yalnızca 4 kayıt yapılabilir, düşük kalitede albüm kapağı görüntüleyebilir, favori listenize 100 radyo kanalı ekleyebilirsiniz. Bu sınırlamaları kaldırıp daha fazla özelliğe sahip olmak için programın Pro sürümünü satın alabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Readon TV Movie Radio Player

    Readon TV Movie Radio Player bilgisayarlarınızdan televizyon izlemenize ve radyo dinlemenize yardımcı olan bir programdır.
  • Radio Player

    Radio Player, kullanıcıların BBC radyo kanallarını dinleyebilmeleri için geliştirilen ücretsiz bir yazılımdır.
  • Nexus Radio

    İnternet üzerinden radyo dinleyebileceğiniz ve aynı zamanda MP3 indirmenizi sağlayan tamamen ücretsiz bir program olan Nexus Radio ile iPod/iPhone ve MP3 çalarlarınızıda yönetebileceksiniz.
  • Crawler Radio and MP3 Player

    Crawler Radio and MP3 Player, çevrimiçi radyo yayınlarını ve sabit diskiniz üzerinde yer alan MP3'leri dinleyebileceğiniz ücretsiz bir medya oynatıcıdır.
  • Cyberia Radio

    Cyberia Radio'da sadece müzik türünüzü seçiyorsunuz ve dünyanın birçok radyosu elinizin altında
  • DI Radio Player

    DI Radio Player, farklı kategoriler altında yer alan müzik türlerinden istediğinizi dinlemenize olanak tanıyan bir internet radyosu yazılımıdır.
  • Screamer Radio

    Screamer Radio Windows üzerinde internet radyolarını dinleyebileceğiniz ve kayıt yapabileceğiniz gelişmiş özelliklerle donatılmış ücretsiz bir program.
  • Pocket Radio Player

    Pocket Radio Player internet radyolarını dinlemenize olanak tanıyan ve Shoutcast uyumlu başarılı bir yazılımdır.