Instagiffer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,615 TOPLAM İNDİRME
23.02 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki video dosyaları yahut YouTube videoları ile hareketli GIF resimleri hazırlamak istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı indirin.

Instagiffer uygulaması, özellikle internette bir salgın halini alan hareketli GIF resimleri hazırlamakta kullanabileceğiniz ücretsiz ve gelişmiş bir araç. Bir yandan profesyonel GIF'ler hazırlarken, bir yandan da hızlıca sonuç alabildiğiniz program bünyesinde pek çok farklı seçeneği ve imkanı da barındırıyor.

Hareketli GIF yapmaya başlamak için tek yapmanız gereken Instagiffer'ın video yükleme menüsüne elinizdeki video dosyasını yüklemek yahut YouTube'da GIF yapmak istediğiniz videonun adresini direkt olarak yapıştırmak. Bu ikinci seçenek, videoları komple bilgisayarına indirmek istemeyenler için oldukça kolaylık sağlıyor diyebilirim.

Daha sonra geriye tek yapmanız gereken GIF animasyonunun ne kadar uzun süreceğini belirlemek, yumuşaklık, kare boyutları ve kalitesi gibi bazı değişkenleri ise seçmek. Tüm işlemleri tamamladığınızda artık video dosyanız bir animasyon GIF haline gelmeye başlayacaktır ve böylece elde ettiğiniz bu dosyayı her yerde paylaşabilir hale geleceksiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Anvil Studio

    Anvil Studio ev ortamında kayıt için ihtiyaç duyulacak araçları ücretsiz olarak sunuyor.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Bosca Ceoil

    Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Focus Mp3 Recorder

    Harika Bir Ses Kayıt edici Program.
  • MilesightVMS

    MilesightVMS, IP kameralarla çalışan ücretsiz ve başarılı bir video yönetim sistemidir.