Instance Controller

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
38.2 MB DOSYA BOYUTU

Instance Controller programını kullanarak bilgisayarınızda yer alan programların çoklu olarak açılmalarına engel olabiliyorsunuz.

Instance Controller uygulaması, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda bir programın birden fazla defa açılmasına engel olabileceğiniz ve böylece sistem kaynaklarının korunmasına yardımcı olabileceğiniz araçlar arasında yer alıyor. Özellikle çok sayıda kullanıcının kullandığı sunucu bilgisayarları gibi bilgisayarlarda işinize yarayacak olan uygulama, tek bir işlem veya programın sadece bir tane açılabilmesini sağlıyor.

Bu işlemi dilerseniz tüm bir bilgisayar üzerinde uygulayabiliyor, dilerseniz de sadece belirlediklerinizin sınırlanmasını sağlayabiliyorsunuz. Belirlenen uygulamalar bir defa açılsalar bile bu durum hemen kayıtlara ekleniyor ve sistem yöneticilerinin daha sonra logları incelemeleri mümkün hale geliyor.

Programa dair tüm ayarların bir ini dosyası içerisinde saklanması, hem yedekleme hem de kolay ayar değişiklikleri gerçekleştirebilme imkanları için yeterli olanağı sunuyor. Herhangi bir kurulum gerektirmeden direkt olarak kullanıma başlayabildiğiniz için flash diskinize koyarak bile istediğiniz kadar PC'de kullanmanıza izin veriliyor.

Instance Controller, hem kişisel bilgisayarlarınızda hem de çoklu kullanıcıların olduğu bilgisayarlarda geniş bir program açılış kontrolü sunduğu için işinizi görecektir ancak çeşitli zararlı yazılımların da çok defa kendilerini açmalarına engel olabildiği için virüslere karşı da etkin olabileceğini belirtmek gerek.

Eğer PC'nizde yer alan programların açılmalarını kontrol etmek istiyorsanız denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.
  • Disk Sorter

    Disk Sorter, hızlı ve kolay kullanımlı bir dosya sınıflandırma programıdır.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz
  • iSyncr

    iSyncr ile iTunes kütüphanenizi Android cihazınıza aktarabilirsiniz
  • DocFetcher

    DocFetcher, dosyaların içeriğinde arama yapmanızı sağlayan bir masaüstü uygulamasıdır.
  • BlackBerry Link

    BlackBerry Link, PC'niz ve BlackBerry akıllı telefonunuz arasındaki senkronizasyon işlemlerini sağlamaktadır.