Instant Memory Cleaner

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
36,566 TOPLAM İNDİRME

Bilgisayarınızdaki bellek işlem görürken hangi işlemlerin bellekten geçtiğini görebilmek ve bu işlemlerden gereksiz olanlarını iptal edebilmek için kullanabileceğiniz bu küçük ancak çok yararlı program ile bilgisayarınızı anlık olar

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Bu küçük ve ücretsiz program ile belleğinizi anlık olarak temizleyebilir ve gereksiz işlem yaparken oluşan hatalardan anlık olarak kurtulabilirsiniz. Bilgisayar belleğiniz kilitlenmek üzereyken bu küçük program ile belleği boşaltabilir ve sistem kasılmalarını önleyebilirsiniz. Windows XP'de daha iyi performans gösteren program, Vista'da da çalışmaktadır.

Yeni versiyonunda gerçek zamanlı bellek işlem detayları gösterilmektedir. Bu sayede belleğin yaptığı her işlemi görebilir ve istediğinizi durdurabilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Instant Messenger Cleaner

    Instant Messenger Cleaner adlı uygulama sayesinde bilgisayarınızda Messenger tarafından oluşabilecek tehlikeleri ortadan kalkacaktır.
  • Ainvo Memory Cleaner

    Ainvo Memory Cleaner ile belleğinizi temizleyerek bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.
  • Game Speed Airy Memory Cleaner

    Game Speed Airy Memory Cleaner ile bilgisayarınızın belleğini optimize ederek performansını arttırabilirsiniz
  • Wise Disk Cleaner Free

    Sistemdeki performans düşüşünü gidermek için kullanabileceğiniz ücretsiz disk temizleme aracı Wise Disk Cleaner Free ile bilgisayarı yoran tüm gereksiz dosya ve kayıtlar taranarak silinir.
  • Eusing Free Registry Cleaner

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz dosyaları silerek sisteminizi hızlandıran ve daha kararlı hale getiren bir programdır...
  • Comodo System Cleaner

    Bilgisayarınızı daha hızlı ve daha güvenli hale getirmek için kullanabileceğiniz Comodo sistem temizleme aracı ile sisteminizi gereksiz dosyalar ve kayıt girdilerinden arındırabilir ve dosyalarınıza saklanmış zararlı yazılımları temizl
  • Instant Zip

    Instant Zip ile kolayca Zip arşivleri oluşturabilirsiniz
  • GoldBug Instant Messenger

    GoldBug Instant Messenger şifreleme mekanizması sayesinde güvenli bir anlık mesajlaşma deneyimi sunuyor.