Instant Wordpress

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,670 TOPLAM İNDİRME
58.6 MB DOSYA BOYUTU

Tek tuşla kendi bilgisayarınızda çalışan sanal sunucuda sınırsız sayıda tek tuşa basarak Wordpress sistemini kurabilirsiniz.

Sanal makinada web sitesi tasarlamayı seven ve Wordpress sistemini yoğun olarak kuran kullanıcılar için kullanması gereken bir program. Tek tuşa basarak istediğiniz kadar Wordpress sistemini anında kurabilir ya da silebilirsiniz. Arkaplanda bilgisayarınızda bir sanal sunucu oluşturan program, kendisine özel tasarlanmış menüsüyle işlemleri daha hızlı gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Kurulan Wordpress'te varsayılan olarak boş içerikleri de yükleyerek sizi bir dertten daha kurtarmaktadır.

Genel Özellikleri: WordPress 3.3.2, Apache 2.2.15 (Win32), PHP 5.3.2, MySQL 5.1.46-community-nt

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Winginx

    Winginx web geliştiricilerinin yerel ağları üzerinde kullanabilecekleri çok yönlü, hızlı ve çoklu proje destekli bir yerel web sunucusudur.
  • AppServ

    Yerel PHP, Mysql, Apache ve Phpmyadmin paketidir.
  • EasyPHP

    Bilgisayarınıza Apache, Mysql ve PHP paketlerini yükleyen ve yerel bir sunucuya çevirerek web geliştirme ortamı oluşturan popüler bir programdır.
  • VertrigoServ

    Web programlamaya yeni başlayanlar için hazırlanmış, bilgisayarınızı yerel bir sunucuya dönüştürerek hazırladığınız scriptleri test edebilmenize yardımcı programdır.
  • AMPPS

    Ampps programı, WAMP ve MAMP'ın sunduğu tüm özellikleri içinde barındıran, tek tıklama ile 259 farklı hazır scripti yerel sunucunuza kurabilen paket bir programdır.
  • WampServer

    Windows altında Apache,MySQL ve PHP paketlerinin kurulmasını ve dinamik websitelerinin hazırlanması için bilgisayarınızı bir yerel sunucuya dönüştüren popüler WAMP programlarından bir tanesidir.
  • Z-WAMP

    At çalıştır özelliğe sahip Z-Wamp server, yerel sunucunuz için gerekli en hafif ve alternatif paketler içeren bir web geliştirme paket programıdır.
  • The Uniform Server

    The Uniform Server küçük boyutlu, kolay kullanımlı bir WAMP server kurulumudur.