Intel Application Accelerator

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,338 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Intel çip kullanan birçok bilgisayar Intel'in ücretsiz olarak sunduğu bir uygulamayla yüzde 30 oranında hızlanıyor.

Intel çip kullanan birçok bilgisayar Intel'in ücretsiz olarak sunduğu bir uygulamayla yüzde 30 oranında hızlanıyor. Anakartları Intel i810, i810E2, i815, i815E, i815EP, i820, i820E, i840, i845, i850 ve i860 çip setine sahip olan tüm sistemler bu uygulamayı kullanabiliyor. "Intel Application Accelerator" adlı bu program bütün windows versiyonlarıyla sorunsuz olarak çalışabiliyor. Intel'in yaptığı açıklamalarda bilgisayarlar açılırken, oyun oynarken çok daha performanslı çalışabiliyor. Ayrıca harddiske olan erişim süresi kısalarak hızlanıyor. Bu uygulama yüklendikten sonra 137 Gigabayttan daha büyük harddiskler de kullanılabiliyor. rn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Intel Driver Update Utility

    Intel Driver Update Utility, Windows 7 ve üzeri işletim sisteminde çalışan Intel sürücü güncelleme aracı.
  • Intel SSD Toolbox

    Intel Solid State Drive Toolbox, Intel marka SSD’nizi optimize etmenizi sağlayan ücretsiz bir araçtır.
  • Real Temp

    Bilgisayarınızda bulunan Intel işlemcilere ait anlık sıcaklık bilgisini takip edebileceğiniz ve çeşitli diğer bilgileri size sunan ücretsiz bir donanım uygulaması.
  • CPU Speed Professional

    CPU Speed Professional AMD ve Intel marka işlemcilerin performanslarını ölçerek web sitesine kaydeder. Bu sayede dünyadaki diğer kullanıcıların işlemci performanslarıyla kendinizinkini karşılaştırabilirsiniz.
  • Supersonic Download Accelerator

    Supersonic Download Accelerator gelişmiş birçok özelliğe sahip basit ve hızlı bir indirme programıdır.
  • Download Accelerator Manager

    İnternet üzerinden hızlı indirme işlemleri gerçekleştirmek istiyorsanız Download Accelerator Manager (DAM) ücretsiz indirme, hızlandırma ve yönetme programı tam size göre.
  • Download Accelerator Plus

    Download Accelerator Plus (DAP) dosya indirme işlemlerini %400'e kadar hızlandırmanın yanında popüler sitelerden video indirebiliyor.
  • Ashampoo Internet Accelerator

    Ashampoo Internet Accelerator, internet bağlantısında bazı iyileştirmeler yaparak kullanıcının interneti daha hızlı kullanmasını sağlar.