Internet Explorer Timeline Remove

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32,718 TOPLAM İNDİRME
0.92 MB DOSYA BOYUTU

Internet Explorer kullanıcıları zaman tünelini bu eklentiyi kullanarak ortadan kaldırabilirler.

Facebook zaman tünelinden memnun değilseniz ve Facebook kullanımını zorlaştırdığını düşünüyorsanız Timeline Remove eklentisini kullanarak zaman tünelini tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Eklenti aslında sizin zaman tünelini görmenizi engelliyor ancak gerçekte profiliniz eklenti yüklü olmayan kişilerde yine zaman tüneli olarak görünüyor. Ama kendi kullanımınızı kolaylaştıracağına inanıyorsanız kesinlikle yüklemelisiniz.

Eğer eklentinin nasıl kurulması gerektiğini öğrenmek istiyorsanız lütfen buraya tıklayarak Facebook Zaman Tünelini İptal Etme Yolları yazımızı okuyabilirsiniz.

NOT: BİR KAÇ MEDYA KURULUŞUNUN BELİRTTİĞİNİN AKSİNE BU EKLENTİ TAMİNDİR EKİBİ TARAFINDAN TEST EDİLMİŞTİR VE TÜRK YAPIMI ZAMAN TÜNELİ EKLENTİSİNİN AKSİNE HERHANGİ BİR ZARARDA BULUNMADAN İŞLEVİNİ YERİNE GETİRMEKTEDİR.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chrome Timeline Remove

    Facebook zaman tünelini sevmediyseniz kaldırmak için bu Google Chrome eklentisini kullanabilirsiniz.
  • Firefox Timeline Remove

    Mozilla Firefox kullanıyorsanız ve Facebook zaman tünelinden memnun değilseniz bu eklentiyi yükleyebilirsiniz.
  • Remove IE10

    Remove IE10, bilgisayarınıza yüklenmiş olan web tarayıcısı Internet Explorer 10'u kolayca ve hızlı bir şekilde kaldırabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Remove Promotions for Twitter

    Twitter'da yer alan sponsor içerikli tweet'lerden, trend topic etiketlerinden ya da hesaplardan rahatsız oluyorsanız Remove Promotions for Twitter adlı Chrome eklentisini kullanabilirsiniz.
  • Internet Explorer 11

    Internet Explorer 11 Windows 7 için Geliştirici Önizleme Sürümü, kullanıcıların Internet Explorer 11'i Windows 7 üzerinde denemelerine olanak sağlamaktadır.
  • Internet Explorer Google Toolbar

    Google Toolbar ile Internet Explorer internet tarayıcısı üzerinde Google'a ait özel servisleri daha hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir, araç çubuğu üzerinden Google aramaları gerçekleştirebilir, otomatik form doldurma, PageRank göster
  • Internet Explorer Developer Toolbar

    Microsoft tarafından geliştirilen Developer Toolbar eklentisini kullanarak Internet Explorer üzerinde gezdiğiniz sitelerin teknik özelliklerini inceleyebilir ve web sayfalarında karşılaştığınız sorunları çözerken zaman kazanabilirsiniz.
  • IE URL Editor v1.1

    Internet Explorer adres çubuğundaki url listesini düzenlemeye yarayan basit bir araçtır.