Internet TV

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
83,290 TOPLAM İNDİRME
0.74 MB DOSYA BOYUTU

121 ülkenin 5000'den fazla kanalını internet üzerinden izlemek isterseniz bu küçük ve ücretsiz program tam size göre. 60'dan fazla Türk kanalını da barındıran bu program ile favori kanallarınızı da listeyebilirsiniz.

Dünya üzerindeki 5000 kanalı izleme olanağı sağlayan bu küçük ve ücretsiz program ile bu kanalları izleyip ardından istediğiniz kanallara kullanıcı yorumu ekleyebileceksiniz. Favori kanallarınızı listeleyebileceğiniz gibi sevdiğiniz kanallara oy da verebilirsiniz. Ve bu şekilde diğer kullanıcıların da oy verdiği kanalları görebilirsiniz. Alanlarına göre kategorilenmiş olan 121 ülkenin 5000'den fazla kanalını izlemek artık çok kolay. Tamamen ücretsiz olan bu program ile 60'dan fazla Türk kanalını da izleyebileceksiniz.

İngiliz, Alman, Rus, Fransız, Hollanda, Amerikan kanalları dahil 121 ülkenin kanallarını içeren bu program ile artık internet üzerinden TV izleyebileceksiniz.

Uyarı! Kurulum bittikten sonra Save2PC adresini ziyaret et seçeneğini kaldırmanız bilgisayarınız için yararlı olacaktır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Digital TV 2050

    İnternet üzerinden televizyon izleme ve radyo dinlemenize olanak sağlayan ücretsiz bir Online TV programı.
  • anyTV Pro

    Bilgisayarınızda yaklaşık 8000 TV kanalı ve radyo istasyonunu sadece internet bağlantınızı kullanarak TV kartına ihtiyaç duymadan izleyebileceğiniz, içerisinde birçok ülkeden kanalları barındıran online TV izleme programı.
  • Super Internet TV

    Internet üzerinden 800 den fazla kanalı seyredebilirsiniz ve 1000 den fazla radyo kanalını dinleyebilirsiniz
  • Free Internet TV 6.3

    İnternet üzerinden, tv kartına gerek duymadan televizyon izlemek istiyorsanız
  • Sinyalsiz TV

    Sinyalsiz TV, internet bağlantınız üzerinden TV kanallarını izlemenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Online TV Player

    İnternetten TV kanallarını izlemenize olanak tanıyan bu program sayesinde artık TV'ye bağımlı kalmadan internet üzerinden de yüzlerce yerli ve yabancı kanalı izleyebilirsiniz.
  • Gül FM internet radyo dinletici 4.0

    Süper bir radyo
  • anyTV

    Bilgisayarınızda kullandığınız internet bağlantısı sayesinde dünya ülkelerinde bulunan birçok TV kanalını ve radyo istasyonunu evinizde online olarak takip edebilir, kendi favori listenizi oluşturarak istediğiniz kanala anında ulaşabilir