Invisible Apartment

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Invisible Apartment sürükleyici bir macera oyunudur

Invisible Apartment oyunculara kaliteli bir bilim kurgu hikayesi sunan bir macera oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Invisible Apartment'da ana kahramanımız genç bir hacker kız. Kahramanımız olan hacker kız teknolojinin bir hayli geliştiği bir dünyada yaşamaktadır. Kahramanımızın tek amacı ise bu modern dünyada normal bir hayat sürdürmektedir. Fakat yapay zekanın, hack yöntemlerinin, izleme ve takip sistemlerinin oldukça geliştiği bu ortamda normal olmak çok da kolay değildir. İşte bu mücadele oyunumuzun ana hikayesi olmakta. Biz bu mücadelede kahramanımızın izlediği yola tanık olarak serüvene dahil oluyoruz.

Invisible Apartment etkileşimli bir dijital roman olarak nitelendirilebilir. Oyunda temel öğe hikaye örgüsü olduğu için eğer aksiyon bekliyorsanız Invisible Apartment sizi tatmin etmeyecektir. Fakat oyunun senaryosunun oldukça başarılı bir şekilde ele alındığını söylemekte fayda var. Görsel olarak da gayet başarılı olan Invisible Apartment kaliteli 2 boyutlu çizimlere yer veriyor. Anime tarzındaki grafikler içeren Invisible Apartment düşük sistem gereksinimlerine sahip. Invisible Apartment'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows 7 işletim sistemi
  • 1 GHZ işlemci
  • 1 GB RAM
  • 250 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Invisible Apartment

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
233 MB DOSYA BOYUTU

Invisible Apartment sürükleyici bir hikayeye sahip olan bir dijital romandır

Invisible Apartment eğer yorucu bir günün ardından arkanıza yaslanmak ve biraz rahatlamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz başarılı bir macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Invisible Apartment sürükleyici bir hikayeyi güzel grafiklerle birleştiriyor. Oyun temel olarak etkileşimli bir dijital roman olarak tanımlanabilir. Oyunda temel olarak bilim kurgu tabanlı bir hikaye işleniyor. Bu hikaye genç bir hacker kızın etrafında şekilleniyor. Kahramanımız olan hacker kız teknolojinin çok ilerlediği ve yapay zekanın çok geliştiği bir çağda yaşamaktadır. Bu çağda iktidarlar insanların her hareketini kolayca izleyebilmektedir. Kahramanımızın tek isteği ise normal bir hayat yaşayabilmektedir. Oyunda biz de kahramanımızın normal bir hayat yaşamak için giriştiği mücadeleye tanık oluyoruz.

Invisible Apartment anime tarzı renkli ve kaliteli çizimlerle donatılmış bir oyun. Oyunu oynadıkça tıpkı bir kitap okuyormuş gibi hissediyorsunuz. Eğer aksiyon dolu oyunlar size yorucu geliyorsa, bir yandan da basit ve yüzeysel mobil oyunların haricinde fakrlı bir oyun denemek istiyorsanız Invisible Apartment isteklerinizi karşılayacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Invisible Secrets

    Invisible Secrets 4.0
  • Invisible, Inc.

    Invisible, Inc.gizliliğin ön planda olduğu bir ajanlık oyunudur
  • Deus Ex: Invisible War

    Deus Ex: Invisible War'un gerilim dolu dünyasında hayatta kalmaya çalışacaksınız.
  • 2nd Millennium Invisible Calculator

    Kullanıslı bir hesab makinesi
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.