IObit Unlocker

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18,100 TOPLAM İNDİRME
2.38 MB DOSYA BOYUTU

IObit Unlocker ile kilitli dosyaları kolayca silebilirsiniz.

IObit Unlocker, silmeye çalıştığınız ama silinmemekte ısrar eden dosya ve klasörlerinizi bir çırpıda silmenize yarayan ufak boyutlu kullanışlı bir programdır. “Dosya silinemiyor”, “Erişim Engellendi”, “Bu dosya başka bir program tarafından kullanılıyor” hata mesajlarını ortadan kaldıran program -çalışma biçimiyle- Unlocker’a oldukça benziyor.

Kısa bir kurulumun ardından program kendisini sağ tık menüsüne otomatik olarak yerleştiriyor. Böylece silmekte sorun yaşadığınız dosya ve klasörlerinize sağ tıklayarak yapacağınız işlemini hızlıca seçebiliyorsunuz. Program ile sorunlu dosyanın kilidini açıp silebilir, kilidini açıp yeniden adlandırabilir, kilidini açıp taşıyabilir veya kopyabilirsiniz. Dilerseniz programı açıp, “Ekle” butonuna tıklayarak seçtiğiniz dosyaların kilidini kaldırıp, silebilirsiniz. Türkçe dil desteği sunan programın Ayarlar menüsü aracılığıyla programın resimli anlatımına ulaşabilir, güncelleme kontrolü yapabilir, teknik destek alabilirsiniz.

Not: Programı kurarken "Toolbar" kurulum seçenekleri sunulmaktadır, "Atla"ya tıklayarak gereksiz araç çubuklarını sisteminize kurmamanızı öneririz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unlocker

    Unlocker programı, "Klasör silinemiyor başkası ya da bir program kullanıyor" vb. sorunları çözüyor. Unlocker ile silinmeyen dosyaları ve klasörleri silmek çok kolay!
  • Free File Unlocker

    Free File Unlocker, silmek istediğiniz halde silemediğiniz dosyaların kilidini kaldıran ücretsiz bir yazılımdır.
  • Smart Defrag

    IObit Smart Defrag, en iyi ücretsiz ve hızlı disk birleştirme programıdır. Bu disk birleştirici ile hard disk ve PC performansını artırabilirsiniz.
  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.
  • Disk Sorter

    Disk Sorter, hızlı ve kolay kullanımlı bir dosya sınıflandırma programıdır.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz