IP Change Easy Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,375 TOPLAM İNDİRME
0.89 MB DOSYA BOYUTU

IP Change Easy Free, bilgisayar kullanıcılarının IP adreslerini hızlı ve kolay bir şekilde değiştirmeleri için geliştirilen ücretsiz bir yazılımdır.

IP Change Easy Free, bilgisayar kullanıcılarının kullanmakta olduğu IP adreslerini hızlı ve kolay bir şekilde değiştirebilmeleri için geliştirilen ücretsiz bir yazılımdır. Kullanımı oldukça kolay olan IP Change Easy Free ile her seviyeden bilgisayar kullanıcısı IP adresini kolayca değiştirebilir.

Hızlı ve sorunsuz bir kurulum işleminin ardından, programı yönetici olarak çalıştırarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Basit ve sade bir arayüz üzerinde yapabileceğiniz tüm işlemlerin bir arada yer aldığı program yardımıyla, ağ bağlantınızı seçebilir, IP adresinizi otomatik olarak alabilir veya kendi belirleyebileceğiniz alt ağ maskesi ve ağ geçidi ayarlarını yapılandırabilirsiniz.

Windows üzerinde yer alan IP değiştirme aracıyla aynı mantığa sahip olan IP Change Easy Free, farklı kullanıcı profilleri oluşturarak, kolayca bu profiller arasında geçiş yapmanıza olanak sağlar. Aynı zamanda bilgisayarınızın DNS ayarlarını da kolayca değiştirebileceğiniz program, her seviyeden bilgisayar kullanıcısına hitap etmektedir.

Sistem kaynaklarını neredeyse hiç kullanmıyor diyebileceğim kadar az kullanan program, oldukça hızlı bir tepki süresine sahiptir. Basit kullanımı sayesinde tüm kullanıcıların kolayca IP adreslerini değiştirebileceği yazılım, tüm bilgisayar kullanıcılarının arşivlerinde yer alması gereken programlardan bir tanesi.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IP Change Easy

    IP Change Easy, bilgisayarınızın IP adresini kolayca değiştirmenize olanak sağlayan kullanışlı bir programdır.
  • Free IP Tools

    Free IP Tools, ihtiyacınız olabilecek tüm ağ araçlarını tek bir yerde toplayan güçlü bir yazılımdır.
  • Easy Screen Share

    Aynı ağ üzerinde bulunduğunuz bilgisayarların ekranlarını izlemek için hazırlanmış ücretsiz bir araç.
  • Easy WiFi Radar

    Dizüstü bilgisayarınızla kablosuz internete bağlanmak için kullanılacak en kolay programlardan biri.
  • IP Switcher

    IP Switcher ile bilgisayarınızın ağ bağdaştırıcılarına kolayca farklı profiller eşleştirebilir ve yönetebilirsiniz.
  • Extremity Subnet Calculator Free

    Extremity Subnet Calculator Free ile ağ bilgilerinize kolayca erişebilirsiniz
  • Free HTTP Sniffer

    Free HTTP Sniffer sayesinde ağ bilgisayarlarınız üzerindeki HTTP ve URL işlemlerini kolayca takip edebilir ve IP paketlerini toplayabilirsiniz.
  • IP Check

    IP Check ile internet sitelerinin veya kişilerin IP adreslerinin izini sürebilirsiniz.