IP Webcam

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
13,902 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

IP Webcam sayesinde Android cihazınızı bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir web kamerasına dönüştürebilirsiniz

IP Webcam kullanıcılara Android telefonu web kamera olarak kullanma konusunda yardımcı olan bir web kamerası yazılımı.

Eğer bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir web kamerasına sahip değilseniz IP Webcam yazılımından yararlanarak Android cihazınızı bir web kamerası olarak kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızda bir web kamerasına sahip olsanız bile IP Webcam size bu web kamerasının yerine Android cihazınızı tecih etmeniz için önemli bir neden sunuyor; çünkü IP Webcam ile Android cihazınız kablosuz bir web kamerasına dönüşüyor. Aynı WiFi ağ üzerinde yer alan bir Android cihaz ve bilgisayar eşleştirilebiliyor ve internet bağlantısı olmasa bile kablosuz ağ üzerinden görüntü aktarılabiliyor.

IP Webcam ile Android cihazınız üzerinden elde edeceğiniz görüntüleri Skype gibi görüntülü sohbet yazılımlarında kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında görüntüler VLC Media Player gibi yazılımlar ve internet tarayıcıları üzerinden yayın akışı şeklinde takip edilebiliyor. Bu son özellik IP Webcam'ın Android cihazınızı bir güvenlik kamerasına çevirmesini de sağlıyor.

IP Webcam ile Android cihazınızı bir web kamerasına dönüştürebilmek için Android cihazınıza IP Webcam uygulamasını indirmeniz ve bilgisayarınızdaki IP Webcam yazılımı ile IP Webcam Android uygulamasını eşleştirmeniz gerekiyor. IP Webcam Android uygulamasını ücretsiz olarak indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

IP Webcam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,495 TOPLAM İNDİRME

IP Webcam ile akıllı telefon veya tabletinizi web kamerası olarak kullanabilirsiniz

IP Webcam kullanıcılara Android telefonu web kamera olarak kullanma konusunda yardımcı olan bir mobil uygulamadır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir web kamerası uygulaması olan IP Webcam sayesinde Skype ve Chatroulette gibi görüntülü sohbet yazılımlarında Android cihazınızı bir web kamerası olarak kullanabiliyorsunuz. IP Webcam özellikle bilgisayarınıza bağlı bir web kamerası olmadığında arkadaşlarınızla veya ailenizle görüşmeniz için size pratik bir yol sunuyor.

IP Webcam'ın güzel yönü size Android cihanızı bir kablosuz web kamerasına dönüştürme imkanı vermesi. Bu işi WiFi ağı üzerinden gerçekleştirebilen yazılım internet bağlantısı olmasa da sadece kablosuz ağ üzerinden görüntü iletebiliyor.

IP Webcam ile Android cihazınızın kamerasından yakalanan görüntüleri VLC Media Player gibi yazılımlar üzerinden veya internet tarayıcınız üzerinden takip edebilirsiniz. Bu sayede program Android cihazınızı bir güvenlik kamerası olarak kullanmanızı da mümkün kılmakta.

IP Webcam'ı kullanarak Android cihazınızı web kamerasına dönüştürmek için bilgisayarınızda IP Webcam yazılımını çalıştırmanız ve uygulamayla bilgisayarınızdaki yazılımı eşleştirmeniz gerekiyor. IP Webcam'ın bilgisayar versiyonunu indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WO Webcam Client

    WO Webcam Client, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızı web kamerası olarak kullanmanıza olanak sağlayan kullanışlı bir programdır.
  • Webcam 7 Free

    Webcam 7 Free, aynı zamanda hem web kameralarını hem de ağ kameralarını izleyebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • uViewIt

    Bilgisayarınızı webcam bağlantıları ile güvenlik merkezi haline getirin.
  • WebcamMax

    WebcamMax video sohbet sırasında görüntünüze komik efektler ve yazılar eklemenizi, bilgisayar ekranınızı paylaşmanızı sağlayarak diğer webcam programlarından ayrılan üstün özellikler taşıyor.
  • UnionCam Manager

    UnionCam Manager, evinizde olmadığınız zamanlarda bile evinizi gözetleyebileceğiniz bir IP kamera yazılımıdır.
  • Webcam Photobooth

    Webcam Photobooth ile web kameranızla çektiğiniz fotoğrafları yazıcı ile bastırabilirsiniz
  • MSN Webcam Recorder

    MSN Webcam Recorder, MSN, Yahoo Messenger, AIM, ICQ gibi mesajlaşma programlarındaki video konferanslarınızı sesleriyle beraber kaydeder.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır