iPod Free Video Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
314 TOPLAM İNDİRME

iPod Free Video Converter, farklı birçok video formatını iPod ile uyumlu hale getirmek için dönüştürmenize olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

iPod Free Video Converter, popüler video formatlarından olan AVI, MPEG, MPG, MKV, WMV ve benzeri video formatlarını iPod cihazlarınız üzerinde oynatabileceğiniz şekilde dönüştürmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.

Oldukça şık ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı da oldukça kolaydır. Sadece birkaç tıklamayla tüm farklı video formatlarını iPod cihazlarınız üzerinde oynatabileceğiniz hale getirebilirsiniz.

Klasik iPod'dan tutun da iPod Touch ve iPod Nano'ya kadar her farklı iPod modeli için dönüştürme desteği sunan yazılım sayesinde iPod'unuz üzerinde izlemek istediğiniz videoları dönüştürerek cihazınız üzerine atmak oldukça kolay.

Sistem kaynaklarını oldukça düşük miktarda kullanan iPod Free Video Converter, dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı bir şekilde sonuçlandırmaktadır.

Testlerim sırasında herhangi bir şekilde hata vermeyen veya sistemim üzerinde donmalara neden olmayan program işini oldukça başarılı şekilde yapmaktadır. Bu nedenle iPod Free Video Converter, tüm iPod sahibi kullanıcıların bilgisayarları üzerinde yer alması gereken başarılı bir program olarak dikkat çekiyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free iPod Video Converter

    Free iPod Video Converter, tüm favori videolarınızı iPod üzerinde izleyebilmeniz için geliştirilen bir video dönüştürücüdür.
  • Pazera Free MP4 to AVI Converter

    Pazera Free MP4 to AVI Converter, MP4, M4V, MP4V formatındaki iPod/PSP dosyalarınızı AVI veya MPEG formatına çevirebileceğiniz ücretsiz ve basit bir dönüştürücüdür.
  • Freez iPod Video Converter

    Ücretsiz bir video format dönüştürücü programı ile en kısa ve hızlı yoldan iPod'unuza video aktarabileceksiniz.
  • Xilisoft iPod Video Converter

    Ses ve video dosyalarınızı iPod ve iPhone cihazlarına uyumlu hale getirmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir format dönüştürücü yazılım.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • İpod Video Converter 2007

    Son teknoloji video dönüştürme teknolojisine sahip, kaliteli video dönüşümü sağlayan, kolay kullanımlı, tüm İpod kullanıcıları için vazgeçilmez olabilecek nitelikte güçlü bir format dönüştürme aracıdır
  • YouTube to iPod Converter

    İstediğiniz YouTube videolarını iPod için uygun formata dönüştürerek aktarabilirsiniz.
  • Free AVI Converter

    Free AVI Converter, AVI formatlı videolarınızı diğer video formatlarına dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.