iPower

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
926 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en çok dinlenen yabancı müzik radyosu PowerFM'in Windows 8 uygulamasıdır. PowerGroup'un tüm radyo dinleyicilerine ücretsiz olarak sunduğu iPower uygulaması ile Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdan radyo dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Power FM, Powertürk FM, Power XL ve Power Love radyolarının yer aldığı iPower uygulamasının kullanıcı dostu arayüzü sayesinde dilediğiniz radyo kanalını anında dinlemeye başlayabilirsiniz. Tüm radyo kanalları için en çok dinlenen müziklere göz atabilir, müzik dünyasından son gelişmeleri takip edebilir, haftalık yayın akışını öğrenebilirsiniz. Ayrıca PowerTürk TV'yi canlı olarak izleyebilirsiniz.

PowerGroup'un hazırlayıp sunduğu iPower Windows 8 uygulamasını tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Erkan Calp

iPower

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME

iPower, Power Group'a bağlı tüm radyo kanallarını dinleyebileceğiniz ve Powerturk'ü canlı olarak izleyebileceğiniz uygulamadır.

iPower, Android’li akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu ücretsiz müzik dinleme uygulamasıdır. Power Group’a bağlı televizyon ve radyo kanalları bu uygulama ile mobil cihazınıza taşınıyor.

iPower uygulaması ile Türkiye’nin en çok dinlenen radyo kanallarından Power FM, Powerturk FM ve Power Love’ı mobil cihazınızdan kesintisiz ve yüksek kalitede dinleyebilirsiniz. Sevilen video klipleri, video kliplerin kamera arkasını, müzik dünyasından son gelişmeleri aktaran Powerturk TV’yi de izleyebildiğiniz uygulamada çalan şarkıların sözlerine de ulaşabiliyor, dinlediğiniz şarkıyı beğenebiliyor ve paylaşabiliyorsunuz. Tabii ki radyo yayınlarının olmazsa olmazı podcastleri de dinleme şansına sahipsiniz. Sürekli takip ettiğiniz radyolar için de alarm kurabiliyorsunuz. Böylelikle favori radyo kanallarınızın belirlediğiniz saatte otomatik olarak çalmasını sağlayabiliyorsunuz. Radyo dinlerken uyku moduna geçtiğinizde telefonunuzun gereksiz yere müzik çalmasını engelleyen “Uyku modu” da uygulamanın öne çıkan özelliklerinden.

Power100, Powerturk, Power Love, Power XL, Power Rocks, Power Gymtonic, Power Akustik ve daha nice radyo kanallarını dinleyebildiğiniz iPower, her radyo dinleyicisinde olması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

iPower

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

iPower uygulaması ile sevdiğiniz radyo kanalları mobil cihazınızda.

PowerGroup tarafından geliştirilen iPower uygulaması ile Power FM radyo kanallarını iPhone ve iPad'inizden dinleyebilirsiniz. Türkiye'de ve yurtdışında dinlenen en popüler parçaları dinlemenize imkan tanıyan radyo uygulaması ile kesintisiz müziğin tadını çıkarın.

Power 100, Power Turk, Power Love, Power XL, Power Rocks, Power Gymtonic, Power Akustik, Power Taptaze radyo kanallarında çalan şarkıları takip edebileceğiniz iPower uygulaması ile ister Wi-Fi üzerinden istersiniz 3G bağlantısı üzerinden sevdiğiniz yerli ve yabancı parçaları dinleyebilir, Power Türk TV kanalını canlı olarak izleyebilirsiniz. Podcast bölümünden geçmiş podcastleri dinleyebilir, Twitter'da paylaşabilirsiniz. Listeler bölümünden dünya genelinde en çok dinlenen parçaları öğrenebilir, yeni müzikler keşfedebilirsiniz. Yayın akışı bölümünden tüm Power radyo kanallarının haftalık programına göz atabilirsiniz.

iPhone ve iPad ile uyumlu şekilde çalışan iPower uygulaması, tamamen ücretsizdir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Qello

    Qello, yabancı sanatçıların ve müzik gruplarının canlı konser videolarını Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyan tek uygulama.
  • Shazam

    Shazam Windows 8 uygulaması ile adını merak ettiğiniz müziği anında bulabilirsiniz.
  • Eurovision Song Contest

    Eurovision Song Contest, Eurovision Şarkı Yarışması hakkında her şeyin yer aldığı resmi uygulama.
  • MixRadio

    MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.
  • n7player

    n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Sidify Spotify Müzik Dönüştürücü

    Spotify müziklerini ücretsiz indirin ve MP3'e dönüştürün.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.