Iris

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
562 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Göz sağlığınızı koruyun

Iris uygulaması ile ekranınızın ışık değerlerini dilediğiniz gibi ayarlayabiliyor ve gözlerinizin yorulmasının önüne geçebiliyorsunuz. Kullanışlı ve basit bir kullanım deneyimi sunan Iris uygulaması ile dilediğiniz modlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

Özellikle parlaklığı yüksek ve mavi ışık oranı yüksek ekranlar kullanıyorsanız gözleriniz uzun süre kullanım sonucunda tahriş olabilir ve yorulabilir. Iris uygulaması ile ekranın yaydığı mavi ışık miktarını kısabilir ve aynı zamanda da PWM titremesi adı verilen minik titreşimlerin önüne geçebilirsiniz. Verimlilik ve sağlık yönünden mutlaka her bilgisayarda olması gerektiğini düşündüğüm Iris uygulaması kolay bir kullanım arayüzüyle de karşımıza çıkıyor.

Otomatik olarak da kullanım modlarına sahip olan uygulamada gece ve gündüz arasında otomatik geçişler yapılabiliyor. Yine aynı zamanda ekrandaki açık olan görüntü ve dökümanına göre de kendni optimize edebiliyor. Her türlü şartta çalışabilen Iris uygulamasını mutlaka denemeniz gerekiyor.

Iris uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

 

Murat İşçi

Iris

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Gözlerinizi seviyorsanız kullanmanız gereken bir uygulama

Iris mini, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlık ve verimlilik uygulamasıdır.

Uzun süre telefon kullanıyorsanız ekrandan yayılan mavi ışıklar gözlerinizi yorabilir. Bu gibi durumların önüne geçmek için mavi ışığın azaltılmasına yardım eden uygulamalar kullanmanız gerekmektedir. Tam da bu noktada Iris mini uygulaması karşımıza çıkıyor.

Gözlerinizi ekranlardan yayılan zararlı ışıklardan korumak için kullanabileceğiniz bir uygulama olan Iris mini​, kullanışlı ve basit bir deneyim sunuyor. Iris mini uygulaması ile ekranın yaydığı mavi ışık miktarını kısabilir ve aynı zamanda da PWM titremesi adı verilen minik titreşimlerin önüne geçebilirsiniz.

Iris miniuygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

 

Murat İşçi

Iris

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Gözlerinizi ekranların zararlı ışıklarından koruyun

Iris uygulamasını kullanarak ekranınızın yaydığı zararlı mavi ışıklardan kurtulabiliyorsunuz. Daha sağlıklı ve verimli ekran kullanımının önünü açan Iris uygulaması aynı zamanda basit kullanımıyla da dikkat çekiyor. Göz sağlığı açısından oldukça kritik bir önem taşıyan Iris uygulamasını kullanarak ekranınızın ışık değerlerini dilediğiniz gibi ayarlayabiliyor ve gözlerinizin yorulmasının önüne geçebiliyorsunuz.

Kullanışlı ve basit bir kullanım deneyimi sunan Iris uygulaması ile dilediğiniz modlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Iris uygulaması ile ekranın yaydığı mavi ışık miktarını kısabilir ve aynı zamanda da PWM titremesi adı verilen minik titreşimlerin önüne geçebilirsiniz. Verimlilik ve sağlık yönünden mutlaka her bilgisayarda olması gerektiğini düşündüğüm Iris uygulaması kolay bir kullanım arayüzüyle de karşımıza çıkıyor. Eğer gözlerinize önem veriyorsanız ve uzun süreler ekran başında kalıyorsanız Iris uygulamasını kesinlikle denemelisiniz.

Iris uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Iris

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Mavi ışıklara karşı gözlerinizi koruyun

Gözlerinizi ekranlardan yayılan zararlı ışıklardan korumak için kullanabileceğiniz bir uygulama olan Iris, kullanışlı ve basit bir deneyim sunuyor. Ekranlardan yayılan özellikle mavi ışığı keserek daha sağlıklı ve verimli bir ortam oluşturma imkanı sunan Iris uygulamasını mutlaka denemeniz gerekiyor.

Özellikle parlaklığı yüksek ve mavi ışık oranı yüksek ekranlar kullanıyorsanız gözleriniz uzun süre kullanım sonucunda tahriş olabilir ve yorulabilir. Iris uygulaması ile ekranın yaydığı mavi ışık miktarını kısabilir ve aynı zamanda da PWM titremesi adı verilen minik titreşimlerin önüne geçebilirsiniz. Otomatik olarak da kullanım modlarına sahip olan uygulamada gece ve gündüz arasında otomatik geçişler yapılabiliyor. Yine aynı zamanda ekrandaki açık olan görüntü ve dökümanına göre de kendni optimize edebiliyor. 

Iris uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alt-C

    Bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • Tonido

    Tonido, bilgisayarınızdaki dosyalalara internet erişiminin olduğu herhangi bir yerden erişmenizi sağlar.
  • UpTo

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir takvim eklentisidir.
  • Wunderlist Beta

    Wunderlist Beta, bulut tabanlı görev yönetim uygulamasıdır.
  • Xodo

    Xodo, çapraz platform destekli pdf görüntüleme uygulamasıdır.
  • CrashPlan

    CrashPlan ile birden çok lokasyona verilerin otomatik yedeklerini alabilirsiniz.
  • Dashlane

    Dashlane ile kişisel bilgilerinizi ve şifrelerinizi bir kere kaydederek her lazım olduğunda kullabilirsiniz.
  • FileStar

    FileStar uygulaması ile dosya formatları arasında dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.