Iron Fist Boxing

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Iron Fist Boxing, seçtiğiniz boksör ile ringlere çıkarak rakiplerinizle kıyasıya dövüğşeceğiniz hem eğlenceli hem de stres atmanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunu.

Iron Fist Boxing, mobil cihazları üzerinde boks oyunu oynamak isteyenlerin kesinlikle denemesi gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu. Oynarken kendinizden geçeceğiniz bu oyunda tecrübe edinmek için boksörünüz ile antremanlar yapmalı ve daha sonra ringlere çıkmalısınız. Aksi halde benim yaptığım gibi yaparsanız, çok fena dayak yiyebilirsiniz.

Bu tür oyunlara göre biraz boyutu düşük olmasının sebebi, bir çok Android cihaz üzerinde rahat oynanabilmesi amacıyla sınırlı kalite ile geliştirilmiş. Fakat bu eksi değil artı bir özellik. Buna rağmen grafiklerinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Şayet son çıkan bilgisayar oyunlarındaki grafik kalitesini aramazsanız oyun size yeterli gelecektir.

Oyunda seçtiğiniz boksörü seçerek kendisinin tipini siz belirliyorsunuz. İsterseniz saçını ve sakalını değiştirerek kendinize benzer bir boksör oluşturabilirsiniz. 3 farklı oyun modundan istediğinizi seçerek oyuna başlayabileceğiniz gibi ben pro modda başlamamnızı öneriyorum.

Aparkat ve kroşeler ile ringi rakibinize dar edebilmek için oyuna belirli bir süre alışmanız gerekiyor. Kontrolleri oldukça rahat fakat ilk başladığınızda hafif bir zorlanma yaşayabiliyorsunuz. Oldukça kaliteli bir 3 boyutlu boks oyunu olan Iron Fist Boxing'i Android telefon ve tabletlerinizde oynamak için 4.85 TL karşılığında satın alarak boş vakitlerinizde adrenalin pompalayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Boxing 2 CREED

    Real Boxing 2 CREED mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing 2 APK

    Real Boxing 2 APK, son derece gerçekçi grafiklere sahip boks oyunu. Dövüş oyunlarını sevenler Real Boxing 2 Android boks oyununu kaçırmasın.
  • Boxing Storm

    Boxing Storm, boks sporu üzerine hazırlanmış oldukça eğlenceli bir oyun.
  • Real Boxing Manny Pacquiao

    Real Boxing Manny Pacquiao mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • One Tap Boxing

    One Tap Boxing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur.
  • Real Boxing

    Vivid Games tarafından geliştirilen Real Boxing, mükemmel grafiklere sahip gerçekçi bir boks oyunudur.
  • Real Steel World Robot Boxing

    Real Steel World Robot Boxing, bir film üzerine dayandırılmış hikayeye sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.