Iron Snout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
487 TOPLAM İNDİRME

Iron Snout ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Iron Snout basit ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan ve kısa sürede bir bağımlılığa dönüşebilen bir dövüş oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Iron Snout'da ormanda tek başına gezen bir domuz kahramanın hikayesine tanık oluyoruz. Kahramanımız "bana bir şey olmaz yaa" diyerek çıktığı yolculuğunda kısa bir süre ilerledikten sonra aç kurtlarla karşılaşıyor ve bu aç kurtlara yem olmamak için zorlu bir hayatta kalma mücadelesine atılıyor. Bize de kahramanımıza bu mücadelesinde yardımcı olmak ve onu kurtlardan kurtarmak düşüyor.

Iron Snout'da domuz kahramanımzıın yumruklarını ve tekmelerini kullanarak kurtları pataklamasına yardımcı oluyoruz ve yoğum aksiyonun içerisine dalıyoruz. Kahramanımızla kurtlara dalarken kombolara yaratabiliyor ve seri bir şekilde yumruk ve tekmelerimizi sıralıyoruz. Ayrıca satırlar, kurtlardan düşen diğer silahları kullanabiliyor, hatta kurtlardan düşen uzuvları fırlatabiliyoruz.

Iron Snout'da kurtlar da bize saldırırken farklı yollar deneyebiliyorlar. Kimi kurtların roketler üzerinde süzüldüğüne şahit olabilirsiniz. 2 boyutlu grafiklere sahip olan Iron Snout eski bilgisayarlarda bile rahat ve akıcı bir şekilde çalışabilmekte. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 512 MB RAM

- 128 MB RAM

- 20 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Iron Snout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

Iron Snout mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Iron Snout reflekslerinizi test eden ve yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Iron Snout'da uzak doğu dövüş sanatlarında usta olan bir domuzcuk ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bu kahramanımızla büyük bir ormana tek başımıza dalıyoruz ve aç kurtların arasından kurtularak ormandan geçmeye çalışıyoruz. Kahramanımızın bu işi gerçekleştirebilmesi için yardımcı olurken sürükleyici bir maceraya atılıyoruz.

Iron Snout'ta temel amacımız sağımızdan, solumuzdan ve hatta havadan aç kurtlar bize yaklaşırken tekme ve yumruklarımızın gücüyle onları durdurmak. Tekmelerimizi ve yumruklarımızı ard arda sıralayarak kombolar oluşturabiliyor ve tıpkı bir dövüş filmindeki gibi düşmanlarımızı sağa sola fırlatabiliyoruz. Ayrıca düşmanlarımızdan kopan parçaları, kullandıkları satır gibi silahları onlara geri fırlatabilmemiz de mümkün.

Iron Snout eğer vakit öldürmek için basit ama eğlenceli bir oyun arıyorsanız ideal bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

Iron Snout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Iron Snout mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Iron Snout aksiyonun hiç durulmadığı bir eğlence sunan ilginç bir mobil dövüş oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Iron Snout'ta uzak doğu dövüş sanatlarında bir hayli usta olan bir domuzcuk ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Kahramanımız bir gün ormanda gezinti yapmaya karar veriyor ve elini kolunu sallaya sallaya yürümeye başlıyor. Bütün olaylar bu noktada başllıyor ve etrafını bir anda aç kurtlar sarıyor. Kahramanımız hayatta kalmak için uzak doğu dövüş sanatlarındaki yeteneklerini konuşturmak zorunda kalıyor. Biz de ona bu işte yardımcı oluyoruz.

Iron Snout'ta temel amacımız aç kurtlar dört bir yandan bize saldırırken tekmelerimiz ve yumruklarımızı sıralayarak kombolar yapmak ve kurtları pataklamak. Kimi kurtlar işi pisleştirerek bıçaklar kullanabiliyorlar; hatta roketle havadan süzülerek bize yaklaşmaya çalışıyorlar. Biz de buna karşılık olarak ellerindeki bıçakları onlara fırlatabiliyoruz ve kopam parçalarını diğer kurtlara fırlatabiliyoruz.

Iron Snout renkli 2 boyutlu grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hearts of Iron IV

    Hearts of Iron IV ile Windows bilgisayarınızda aksiyon dolu stratejik savaşlara katılabilirsiniz.
  • GTA 5 Iron Man Modu

    GTA 5 Iron Man Modu ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir GTA 5 modudur
  • Iron Harvest

    Iron Harvest ile benzersiz bir 1. Dünya Savaşı deneyimi sizleri bekliyor. 1. Dünya Savaşı’nı hiç bu şekilde görmediniz.
  • SRWare Iron

    SRWare, Chromium'un açık kaynak olarak dağıtımının 6.gününde, alternatif olarak Chromium altyapısını kullanmaya başlayan web tarayıcısıdır.
  • The Avengers Windows 7 Theme

    Windows 7 için hazırlanan The Avengers temasıyla filmin süper kahramanları Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow ve Captain America masaüstünüze taşınıyor.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.