iRotate

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,622 TOPLAM İNDİRME
0.11 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın ekranında görüntülenenleri döndürmek için bu ücretsiz ve kullanımı kolay programı deneyebilirsiniz.

iRotate programını kullanarak Windows kullanan bilgisayarınızın görüntüsünde değişiklikler yapma imkanınız oluyor. Özellikle ekranınızı döndürmek istediğinizde ancak video sürücülerinizde gerekli seçenekleri bulamadığınızda kullanabileceğiniz program böylece hemen döndürme işlemlerini tamamlıyor. Ayrıca çok basit bir şekilde hazırlanmış yapısı sayesinde hiç zorluk çekmeden programa alışacağınıza eminim.

Temel olarak görev çubuğunda bekleyen programın başka bir arayüzü mevcut değil ve tüm işlemleri buraya tıklayarak gerçekleştirmeniz gerekiyor. Görüntü biriminiz hakkında teknik bilgiler, görüntü özellikleri, görüntü döndürme yetenekleri ve kısayolları sayesinde tüm işlemler en hızlı şekilde tamamlanıyor. Program ikonuna çift tıklarsanız direkt olarak Windows’un kendi görüntü yöneticisine de ulaşabiliyorsunuz.

Eğer yazıları ve diğer görüntülenen nesneleri de daha büyük yahut küçük yapmak isterseniz yine iRotate’in yeteneklerinden faydalanabilirsiniz. Farklı derecelerde mevcut olan döndürme seçenekleri ve neredeyse hiç sistem kaynağı tüketmemesi sayesinde tercih edebileceğiniz ücretsiz bir program olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Philips 298X4QJAB LCD Monitör Sürücüsü

    Philips 298X4QJAB LCD monitör için hazırlanan bu sürücüler ile ekranınızı en iyi verimle kullanabilirsiniz.
  • Dual Monitor Taskbar

    Eğer çift monitör kullanıyorsanız Dual Monitor Taskbar ile ikincil monitörünüzü kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
  • PRTG Network Monitor

    PRTG Network Monitor ağ trafiğinizi izlemeniz için tasarlanmış gelişmiş bir ağ bağlantısı monitör servisidir.
  • Multi Monitor Screenshot

    Multi Monitor Screenshot, çok sayıda monitör ile çalıştığınız durumlarda ekran görüntüsü almanızı kolaylaştıracak ve hızlandıracak bir programdır.
  • Multi-Monitor TaskBar 2.1

    İki veya daha fazla monitör mü kullanıyorsunuz? Bu program ile size bir araç çubuğu yaratılıcak ve diğer monitörlere multi monitör desteğiyle rahatça hükmedebiliceksiniz.
  • Dual Monitor Tools

    Çift monitör kullanıcıları için hazırlanmış basit bir araç olan Dual Monitör Tools ile birkaç adımda yapabileceğiniz işlemleri tek tıklama ile gerçekleştirmenizi sağlar.
  • Monitör Test

    Monitör ayarlarını yapın...
  • AKINSOFT SQL Monitör s1.11

    Sql monitör ile istediğiniz her türlü raporu alabilirsiniz.