iSkysoft Video Editor

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,663 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

iSkysoft Video Editor, video düzenlemelerinizi hem gelişmiş özellikler kullanarak hem de kolayca yapabilmenizi sağlayan yararlı bir program.

iSkysoft Video Editor, çekmiş olduğunuz video klipleri film sahnelerine dönüştürebileceğiniz hem gelişmiş hem de kolay kullanımlı bir video düzenleme programı. Ücretsiz olarak sunulan deneme sürümünü kullanarak test edebileceğiniz programı beğenmeniz durumunda yaklaşık 39 Dolar gibi bir ücretle tam sürümünü satın alıp istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz.

Dilediğiniz kadar medya dosyasını düzenleme olanağı sunan programı açtıktan sonra düzenleme işlemlerine başlamak için video, ses ya da fotoğraf dosyalarını programa yüklemelisiniz. Yükleme işleminden sonra hemen düzenlemeye başlayabilir ve düzenleme bittikten sonra ortaya çıkan sonuçları farklı şekillerde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Sürükle bırak desteğine sahip olan iSkysoft Video Editor, tamamen düzgün olarak zamanlanmış ve sinema kalitesinde filmler oluşturabilmenizi sağlıyor. Eğer daha önce bu tür bir program kullanmadıysanız, yani yeterli deneyiminiz yoksa bu programı kısa süre içerisinde çözerek birbirinden harika videolar meydana getirebilirsiniz. Özellikle başlangıç seviyesindeki kullanıcılara video düzenleme için eğlenceli bir yol sunan programın desteklediği formatlar arasında  AVI, MP4, MPG, WMV, MKV, TS ve vb. popüler video formatları bulunuyor.

Asıl amacı video düzenleme olmasına rağmen fotoğraflarınız üzerinde de düzenleme yapabileceğiniz program basit düzenleme araçları, video renk doğrulama, kişiselleştirilmiş yazılar ve filigranlar ile yeşil ekran gibi tüm özelliklere sahip. Fotoğraf ve videolarınız için daha pek çok efekt ve düzenleme aracına sahip olan iSkysoft Video Editor'ü hemen ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

iSkysoft Video Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
476 TOPLAM İNDİRME
85.9 MB DOSYA BOYUTU

iSkysoft Video Editor, Mac kullanıcılarının video düzenleme işlerini halledebilmesi için geliştirilen yararlı ve gelişmiş bir yazılım.

iSkysoft Video Editor, tüm fotoğraf, video ve ses dosyası formatlarını destekleyen ve gelişmiş özellikleri ile birlikte film kalitesinde videolar hazırlamanızı sağlayan başarılı bir video düzenleme programı.

Sahip olduğunuz videolara büyülü bir el ile dokunarak onları kaliteli birer videoya çevirmenizi sağlayan video editörü, aynı zamanda fotoğraf düzenleme ve filtre ekleme gibi basit işlemleri de yapabiliyor.

Video düzenleme için gerek duyacağınız tüm araçlara sahip olan iSkysoft Video Editor, hazırladığnız videoları tanıdıklarınız ile paylaşarak onları da etkilemenizi sağlıyor.

Medya dosyasını programa yükleme, düzenleme ve paylaşım olarak 3 aşamadan oluşan program sayesinde ilk başta siz bile inanmayacağınız güzellikle videolar hazırlayabilirsiniz. Kendi zevklerinize göre özelleştirebileceğiniz video, ses ve fotoğraf dosyaları üzerinde çalışırken ilk başta biraz orlanabilecek olmanıza rağmen, programın sunduğu kullanım kolaylığı sayesinde kolayca alışarak bir süre sonra rahatlıkla kullanabilir hale geleceksiniz.

Video düzenleme işlerine yeni başlayanlar için ideal bir program olan iSkysoft Video Editor, ücretli olmasına rağmen parasını hakeden bir program diye düşünüyorum. Ayrıca ücretsiz olarak indirebileceğiniz deneme sürümü ile programı yeterince test etme şansınız da bulunuyor. Hemen indirip vieo düzenleme işlemleri yaparak denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.
  • Animotica - Video Editor

    Animotica - Video Editor ücretsiz bir video düzenleme aracıdır
  • Audio Editor Deluxe

    Kolay kullanımlı ses kaydetme ve düzenleme programı Audio Editor Deluxe ile stüdyoda yapılan ses efektlerini bilgisayarınız üzerinden basit adımlarla yapabileceksiniz.
  • VSDC Free Video Editor

    Videolarınızı kolayca montajlamak ve efektler vermek istiyorsanız bu video düzenleme programını kullanabilirsiniz.
  • GiliSoft Video Editor

    Windows için GiliSoft Video Editor programı, videolarınız üzerinde yapmak istediğiniz tüm düzenleme ve değiştirme işlemleri için kullanabileceğiniz bir video editörüdür.
  • AVS Video Editor

    İçerisinde tüm video düzenleme araçlarını barındıran AVS Video Editor ile dilediğiniz her işlemi gerçekleştireceksiniz.
  • MP4Tools

    MP4Tools, videolarınızı birleştirmenize ve bölmenize yardımcı olan ücretsiz video düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.