İslam Alimi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

İslam Alimi, en doğru namaz vakitlerini gösteren zengin içerikli Android uygulaması.

İslam Alimi, her Müslümanın Android telefonunda olması gerektiğini düşündüğüm uygulamalar arasında. Namaz vakitlerini hatırlatmaktan iftara kalan saati göstermeye, yakındaki camileri haritada göstermekten dini günlerin tarihlerini listelemeye oldukça zengin içerikli bir dini uygulama.

Widget desteği de sunan dini uygulamayı hem telefon hem de tabletinize ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. İçerisinde 81 il ve tüm ilçeler için hatırlatma özellikli namaz vakitlerinden aylık imsakiye saatlerine her şey mevcut.

Koyu temalı olabildiğince sadeleştirilmiş arayüzüyle herkesin rahatlıkla kullanabileceği İslam Alimi uygulamasının en güzel yanlarından birisi de internet bağlantısı gerektirmemesi.

Erkan Calp

İslam Alimi

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

İslam Alimi, iOS cihazlarınızda internetsiz kullanabileceğiniz zengin içerikli dini uygulama.

İslam Alimi, namaz vakitlerinden yakındaki camileri göstermeye, dini günlerden haberdar etmekten imsakiye saatlerini göstermeye zengin içerikli ve doğru bilgiler sunan bir dini uygulama.

Ezanın duyulmadığı bir yerde yaşıyor, misafir olarak gittiğiniz şehirde namazınızı hangi camide kılacağınızı düşünüyor, hiçbir namazınızı kaçırmak istemiyor, dini günlerin anlam ve önemine istinaden özel ibadet ediyorsanız iPhone ve iPad’iniz için en iyi uygulamalardan biri İslam Alimi.

En doğru şekilde günlük namaz vakitlerini sonraki namaz için kalan süreyle beraber kendi içerisinde ve widget’lar ekranından sunmanın ve hatırlatmanın yanı sıra Ramazan ayı boyunca imsakiye saatlerini göstermesi, konumu tespit ederek yakındaki camileri haritada listelemesi ve tüm içeriği sade bir arayüz üzerinden sunmasıyla vazgeçilmeziniz olacak İslam Alimi uygulamasının internet bağlantısına gerek duymadığını belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İlmi Halim İslam Kütüphanesi

    İlmi Halim İslam Kütüphanesi, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir
  • İslam Alimleri

    İslam bilginlerine ve alimlerine dair hayat hikayelerini ve onların eserlerini okumak isterseniz bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.
  • Büyük Günahlar

    İslam'da yer alan büyük günahlardan kaçınmak için okuyabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Hayatü's Sahabe

    Sahabelerin ve islam tarihindeki önemli isimlerin hayatlarını okuyarak öğrenmenizi sağlayan Android uygulaması.
  • Peygamberler Tarihi

    Android için hazırlanan bu uygulama sayesinde tüm İslam peygamberlerinin hayatlarını kolayca okuyabilirsiniz.
  • Hadis Deryası

    İslam Dünyası'na ait hadislerin bir araya getirilerek bir Android uygulamasında toplanması kullanıcıları oldukça memnun edecektir.
  • Kıble Pusulası Namaz Vakitleri

    Kıble Pusulası Namaz Vakitleri, İslam dinine mensup kişilerin kıble yönünü bulmalarını ve namaz vakitlerini takip etmelerini sağlayan bir uygulama.