Island Village

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Island Village, sadece kedilerin yaşadığı tropik ada kurmaya çalıştığınız bir oyun.

Island Village, tropik adaya düşen sevimli kediciklere yardımcı olmamızı isteyen detaylı görsellere sahip bir şehir kurma oyunu. Sadece kediciklerin yaşadığı ıssız bir adada saatlerimizi geçirdiğimiz oyunda amacımız onlara tropik adada olduklarını unutturmak. Tabii ki cennet hayatı hazırlamak kolay değil.

Her yaştan kişinin rahatlıkla ve severek oynayabileceği bir tropik ada oyunu olan Island Village’de şanssız deniz yolculuğu sonucunda adaya düşmüş kedilere yardım ediyoruz. Onları içinde bulundukları kötü durumdan kurtarmamız mümkün olmasa da adada keyifli vakit geçirmelerini sağlamak elimizde. Yüzlerini güldürmek ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için kurabildiğimiz çok sayıda bina mevcut.

Issız adayı kediler cennetine çevirmek tabii ki oldukça zaman alıyor. Bu tür oyunlarda en sıkıcı olan binaların yapılma süresini bekleme Island Village’de de karşımıza çıkıyor. Oyunun Türkçe dil desteği sunmaması da diğer eksisi.

Erkan Calp

Island Village

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Island Village, sevimli kedilerin tropik adada yaşam mücadelesini konu alan bir Android oyunu.

Island Village, birbirinden sevimli kediciklerin yer aldığı şehir kurma oyunu.

Android tabanlı telefon ve tabletimize ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabildiğimiz oyunda deniz yolculuğu sırasında kendilerini tropik bir adada bulunan kedilerin hayatına müdahale ediyoruz. Amacımız hiçbir kedinin ayak basmadığı adada yaşamak zorunda kalan kedilere cennet hayatı sunmak. Sığınacakları yapılar üretmekten etraftaki bitkilerden yiyecek hazırlamaya her şeyden biz sorumluyuz.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş yüksek kalitede görseller sunan oyunun tek eksiği Türkçe dil desteği sunmaması. Genellikle bu tarz oyunlarda bu seçeneği görmüyoruz ancak olsaydı ilerlemek hem daha basit hem de daha keyifli olurdu. Bunun haricinde uzun süre oynamayı gerektiren şehir kurma oyunlarını seviyorsanız kedileri de sevimli buluyorsanız indirin derim.

Erkan Calp

Island Village

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Island Village, ıssız tropik adaya düşen kediciklere yardım ettiğiniz bir iOS oyunu.

Island Village, deniz yolculukları ters giden bir grup kedinin tropik adaya düşmesiyle başlayan sürükleyici bir şehir kurma oyunu. iOS platformunda ücretsiz karşımıza çıkan oyun hem iPhone hem de iPad’de oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Uzun soluklu şehir kurma oyunları olmazsa olmazlarınız arasında ise ve sevimli kedilerin bakışlarına karşı koyamayan biriyseniz bu oyunun bağımlısını olacaksınız.

Animasyonlarla çekiciliği artırılmış detaylı grafikleriyle her yaştan kişinin oynarken keyif alacağı bir tropik ada oyunu olan Island Village’de adaya sürüklenen sevimli kediciklere yardım elimizi uzatıyoruz. Daha önce hiçbir kedinin yaşamadığı bir adada kediciklere barınacakları yer hazırlamaktan yemeklerini yapmaya her şey bizim sorumluluğumuzda.

Issız adayı cennete çevirmek için gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Bu noktada oyun klasiklerin dışına çıkmıyor. Gerek binaların yapım aşamasında gerekse de kedilerin yiyeceklerini hazırlarken uzun bekleme süreleri bizleri bekliyor.

Erkan Calp

Island Village

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Island Village, kediciklere tropik adada yaşam sunmaya çalıştığınız bir Windows Phone oyunu.

Island Village, ıssız tropik adaya düşen sevimli kediciklere cennet hayatı sunmaya çalıştığımız bir Windows Phone oyunu. Ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan, reklamlara takılmadan keyifle oynayabildiğimiz şehir kurma oyununda kediciklere yaşam alanı hazırlama görevini tek başımıza üstleniyoruz.

Deniz yolculuğu esnasında aniden kaza sonucunda kendilerini tropik adada bulan kediciklere yardım ettiğimiz oyunda amacımız zor durumda olan kediciklere cennet gibi yaşam alanı hazırlamak.Onları eğlendirmek, temel ihtiyaçlarını karşılamak adına kurabildiğimiz çok sayıda bina bulunuyor. Onları tropik adada olduklarına unutturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tabii ki daha önce hiçbir kimsenin yaşamadığı adayı yaşanabilir hale çevirmek kolay değil. Oyunu oldukça uzun süre oynamanız gerekiyor. Bu da zaten bu tarz oyunların tek beğenilmeyen tarafı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Island: Castaway

    The Island: Castaway, ıssız bir adada yaşam mücadelesi verdiğiniz bir simülasyon oyunu.
  • City Island 3

    City Island 3, kendi metropolünüzü kurup yönettiğiniz simülasyon tadında zaman geçirten harika bir oyun.
  • Köy Tüccarı Simülatörü

    Kasabanızın en iyi tüccarı olmaya çalıştığınız Köy Tüccarı Simülatörü oyununda, en iyi fiyata ürünler tedarik edin ve işinizi gitgide büyütün!
  • Paradise Island 2

    Paradise Island 2, Facebook arkadaşlarınızla online oynayabileceğiniz bir ada kurma oyunu.
  • The Island: Castaway 2

    The Island: Castaway 2, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi ıssız adada hayatta kalma oyunlarından biri.
  • The Island Castaway: Lost World

    The Island Castaway: Lost World, Windows tablet ve bilgisayarınızda uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz en iyi ıssız ada oyunu.
  • Restaurant Island

    Restaurant Island, restoran kurma ve işletme oyunları arasında oldukça yeni olmasına karşın Windows 8.1 Mağazası'da oldukça popüler.
  • Resident Evil Village

    Resident Evil Village, Resident Evil 7 Biohazard'ın devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Serinin en gerçekçi ve korkutucu grafikleriyle oyunculara müthiş bir deneyim sunuyor.