ISOBurn

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68,904 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

ISOBurn adlı küçük boyutlu ve kullanışlı program sayesinde ISO görüntü dosyalarınızı hızlı bir şekilde CD/DVD/BD'lere yazdırabilirsiniz.

ISOBurn bilgisayarınız üzerinde yer alan ISO kalıp veya görüntü dosyalarını doğrudan CD/DVD/BD diskler üzerine yazdırmanıza olanak sağlayan küçük boyutlu ve kullanışlı bir yazılımdır.

Programın kullanıcı arayüzü oldukça sade ve anlaşılır bir yapıya sahiptir. Bu nedenle programı ilk kez kullanacak olan bir bilgisayar kullanıcısı bile zorluk çekmeden ISO dosyalarını CD/DVD/BD diskler üzerine kolayca yazdırabilir.

Sistem kaynaklarını oldukça düşük miktarlarda kullanan yazılım, yazma işlemlerini de hızlı ve sorunsuz bir şekilde yerine getirmektedir.

Tamamen ücretsiz bir program olan ISOBurn, içerisinde herhangi bir şekilde reklam teklifi veya ekstra bir yazılım kurulumu içermemektedir.

ISO kalıp dosyalarını hızlı bir şekilde CD/DVD/BD diskler üzerine yazdırmak için kullanabileceğiniz bir programa ihtiyacınız varsa ISOBurn'ü mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • AmoK CD/DVD Burning

    Küçük boyutlu ve kolay bir kullanıma sahip program ile CD ve DVD oluşturabilir, bütün medya uzantılı dosyaları CD veya DVD'ye sorunsuzca yazdırabilirsiniz.
  • AV CD Grabber

    AV CD Grabber, müzik CD'lerini bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan başarılı bir ses dönüştürme yazılımıdır.