iyzico

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

iyzico uygulaması ile online alışverişlerinizi tek bir platformdan takip edebilirsiniz.

İyzico uygulamasını kullanarak online ödeme yaptığınız alışverişlerinizi Android cihazlarınız üzerinden yönetebilirsiniz.

Birçok alışveriş sitesinde güvenli ödeme sistemi olarak karşımıza çıkan iyzico, yeni bir uygulamayı sizlere sunuyor. Online ödeme yaptığınız alışverişlerin tamamını uygulama üzerinden yönetebileceğiniz iyzico, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanmanızı da sağlıyor. Alışverişten sonra siparişiniz ulaşmadıysa, ürün açıklamalarda anlatıldığı gibi değilse veya para iadesi yapmak istiyorsanız yine iyzico uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat boyunca canlı destek alabilirsiniz.

Alışverişleriniz için kargo takip seçeneği de sunan iyzico uygulamasında, kredi kartınızı kaydederek diğer alışverişlerinizi kısa sürede tamamlayabilmeniz mümkün. Kişisel verilerinizi ve kart bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklayan iyzico, online alışverişlerinizi başka bir boyuta taşıyarak yeni bir alışveriş deneyimini sizlere sunuyor.

Volkan Yılmaz

iyzico

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
29.8 MB DOSYA BOYUTU

Online olarak ödemesini yaptığınız alışverişlerinizi iyzico uygulamasından yönetebilirsiniz.

Online alışveriş sitelerinde güvenli ödeme hizmeti sunan iyzico uygulaması, iOS cihazlarınızdan yeni bir alışveriş deneyimini sizlere sunuyor.

İnternetten sık sık alışveriş yapıyorsanız, bazı alışveriş sitelerinin online ödeme ekranında iyzico ödeme sistemlerinin kullanıldığına dikkat etmişsinizdir. Yeni bir hizmeti daha sizlere sunan iyzico, online olarak yaptığınız ödemelere ait alışverişleri tek bir platform üzerinden görüntüleme ve kontrol etme imkanını sizlere sunuyor. Ödemesini yaptığınız alışverişleri görebileceğiniz uygulamada, aynı zamanda kargo takip bilgilerini de inceleyebiliyorsunuz.

Ürün beklediğiniz gibi değilse veya para iadesi bekliyorsanız, uygulama üzerindeki canlı destek hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Kart bilgilerinizi sisteme kaydettikten sonra artık alışverişlerinizi de saniyeler içerisinde tamamlamanıza olanak tanıyan iyzico uygulaması, kişisel verilerinizi ve kart bilgilerinizi de güvence altına alıyor. Eğer siz de online alışverişlerinizi tek bir platformdan kontrol etmek istiyorsanız, iyzico uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • Artıway

    Artıway uygulaması ile internetten yapacağınız alışverişlerden nakit para kazanabilirsiniz
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Banggood

    Binlerce ürüne ulaşabileceğiniz bir alışveriş uygulaması
  • Joom

    2018'in en iyi alışveriş uygulaması
  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • istegelsin

    istegelsin uygulamasıyla oturduğunuz yerden market alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz.