Jam City Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Jam City Basketball yüksek eğlence sunan bir mobil basketbol oyunudur

Jam City Basketball inanılmaz eğlenceli oynanışı ile öne çıkan, ücretsiz olarak Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.

Gerçek basketbol maçları yapmanıza imkan tanıyan Jam City Basketball bize çılgın smaçlar yapabilme imkanı sunuyor. Klasik atari oyunlarını hatırlatan bir oyun yapısı olan Jam City Basketball'da kendi takımımızı seçerek rakip takımlara karşı mücadele edebilmenin yanında pratik modunda yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz.

Jam City Basketball bize seçtiğimiz takımımızın yeteneklerini kendimize göre değiştirerek kendi oyun stilimizi yaratmamıza imkan tanıyor. Oyunda kendine has yeteneklere sahip 12 takım yer almakta. Oyunda şut atma yeteneğimizi geliştiren 18 adet farklı basketbol topu seçeneği, koşma hızımızı, smaç yeteneğimizi ve top çalma yeteneğimizi geliştiren 22 farklı ayakkabı seçeneği keşfedilmek üzere bizleri bekliyor. Ayrıca 10 adet canavar smaç stili diğer toplar ve ayakkabılar gibi keşfedilebilmekte.

Eğer basketbol oyunlarını seviyorsanız ve gerçek zamanlı maçlar ve çılgın smaçlarla süslenmiş karşılaşmalar yapmak istiyorsanız Jam City Basketball kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Jam City Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
51.9 MB DOSYA BOYUTU

Jam City Basketball çılgın smaçlar yapabileceğiniz bir basketbol oyunudur

Jam City Basketball gerçek zamanlı basketbol maçları yapmanıza imkan tanıyan ve çılgın smaçlar ile süslenmiş bir oynanış sunan oldukça eğlenceli bir mobil basketbol oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir iOS oyunu olan Jam City Basketball bize kendi takımımızı seçerek rakip takımlarla karşılaşabilme ve tüm yeteneklerimizi sergileyebilme imkanı veriyor. Yüksek kaliteli grafiklerle ve seslerle donatılmış oyunda hızlı ve akıcı bir oyun yapısı yer alıyor. Kolay olarak yönetebildiğiniz oyuncularınızla birbirinden gösterişli canavar smaçlar gerçekleştirebiliyoruz.

Jam City Basketball bize farklı özel yeteneklere sahip 12 takımdan birini seçme imkanı veriyor. Bu takımların yeteneklerini kendimize göre modifiye etmemiz ve kendimize has bir oyun stili yaratabilmemiz de mümkün. Ayrıca oyuncularımız için de birçok farklı kişiselleştirme seçeneği mevcut. 22 adet farklı ayakkabı sadece görsel birer eklenti olmanın haricinde oyuncularımızın hızını, smaç basma yeteneğini veya top çalma yeteneğini geliştirebiliyor. Benzer şekilde oyunda yer alan 18 değişik basketbol topu şut atma yeteneğimizi güçlendirebiliyor.

Jam City Basketball bize 10 adet canavar smaç stilini keşfetme imkanı sunmakta. Eğer klasik atari oyunları tadındaki basketbol oyunlarını seviyorsanız Jam City Basketball kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA Jam

    NBA Jam oyunu Android cihazınızı elinizden düşürmemenize neden olacak.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Stickman Basketball

    Farklı ve orijinal bir yapıya sahip olan Stickman Basketball ücretsiz olarak indirebileceğiniz basketbol oyunlarından bir tanesi.
  • Stickman Basketball 2017

    Stickman Basketball 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Ketchapp Basketball

    Ketchapp Basketball, Messenger'da oynanan basketbol oyununun zorlaştırılmış sürümü.
  • Swipe Basketball 3D

    Swipe Basketball 3D heyecanlı bir basketbol şut atma oyunudur