JavaSözlük

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
47,590 TOPLAM İNDİRME
12.68 MB DOSYA BOYUTU

JavaSözlük ile İngilizce - Türkçe yahut Türkçe - İngilizce sözlük ihtiyacınızı karşılayabilir ve aradığınız kelimelerin karşılıklarını bulabilirsiniz.

JavaSözlük uygulaması, Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz basit ve anlaşılır bir İngilizce - Türkçe, Türkçe - İngilizce sözlük uygulaması olarak karşımıza çıkıyor ve yapmayı vadettiği işi kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Her ne kadar çevrimiçi sözlük uygulamalarının bol olması nedeniyle pek çok kullanıcı bilgisayarında bir sözlük uygulaması barındırmasa da, internet bağlantısı bir sorun sebebiyle mevcut olmadığında bu online uygulamalara erişim mümkün olmuyor ve tüm işler durabiliyor.

JavaSözlük ise herhangi bir bağlantıya ihtiyaç duymuyor ve bilgisayarınızda direkt olarak çalışabiliyor. Arayüzü basit ve herkesin anlayabileceği bir şekilde hazırlandığı için kullanırken bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum. Ancak Java programlama diliyle yazıldığı için programın performansı konusunda biraz sorun yaşamak mümkün ve bazı durumlarda kelimelerin karşılıkları ufak gecikmelerle gelebiliyor.

Eğer hangi sözlük uygulamasını kullanabileceğinize dair bir fikriniz yoksa ve en hızlı yoldan temel çeviri işlemlerine ihtiyaç duyuyorsanız göz atmanız gerektiğine inanıyorum.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chutzpah

    Chutzpah, JavaScript ünite testini web sitenize entegre etmenize yardımcı olan bir açık kaynaklı JavaScript ünitesi test etme programıdır.
  • Voralent WEBmini

    Voralent WEBmini programını kullanarak JavaScript ve CSS kodlarınızı sıkıştırabilir, temizleyebilirsiniz.
  • 1 Awesome Java Tree 2.0

    1 Awesome Java Tree, Windows Explorer tipinde bir ağaç görünümü sağlayan, fakat bundan başka seçilebilecek birçok değişik etkileri olan bir Java appletidir.
  • SwingStarter 1.0

    SwingStarter, Swing tabanlı bir iç geliştirilmiş iskeletten türetilmiş, kaynak kodu ve çalışabilir dosyalar içeren bir örnek Java uygulamasıdır.
  • AAScripter

    AAScripter web siteniz için yüzlerce hazır javascript içeren, faydalı bir program olarak tanımlanabilir.
  • Ajax Minifier

    Hazırladığınız Ajax uygulamalarının CSS ve JavaScript dosyalarını Ajax Minifier kullanarak kolaylıkla sıkıştırabilirsiniz.
  • JRun Studio 3.0.1

    JRun Studio , Java Web uygulamalarını JSP kullanarak geliştirin Macromedia JRun Studio, JSP ve Java Servlet'lerle seri Web uygulamaları geliştirimini sağlayan bir ortamdır.
  • 12Planet Chat Server

    12Planet Chat Server, sohbet toplulukları, sohbet olayları, sohbet toplantıları ve on-line yardım ve servis sağlamanıza yarayan bir Java sohbet programıdır.