Jet Screenshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,007 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

Jet Screenshot ile ekran görüntüsü alıp düzenleyebilir ve kolayca internet üzerinde paylaşabilirsiniz.

Jet Screenshot ücretsiz bir ekran görüntüsü yakalama programıdır. Jet Screenshot programını benzerlerinden ayıran özellik ise kaydettiğiniz ekran görüntülerini kendi sunucularına yükleyip internet üzerinden paylaşma imkanı sunmasıdır. 

Gayet kolay bir kullanıma sahip program ile arkadaşlarınıza, yakınlarınıza ve ya iş ortaklarınıza anlatmak istediklerinizi resimler yoluyla kolayca ileterek yüzlerce satır yazı yazmaktan kurtulursunuz.

Kaydettiğiniz ekran görüntüsünü internete yüklemek için Jet Screenshot'ın görev çubuğundaki özel simgesine tıklamanız yeterlidir. Görsel yüklendikten sonra bağlantı adresi panoya otomatik olarak kopyalanır ve görseli bu şekilde istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

Jet Screenshot kaydettiğiniz ekran görüntülerini düzenlemek için size birçok araç da sunmaktadır. Resminize yazılar, çizgiler, oklar, geometrik şekiller, numaralandırma işaretleri ekleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zcreenshot

    Bilgisayarınızın ekran görüntüsünü almak ve saklamak için bu screenshot programını indirebilirsiniz.
  • Moo0 ScreenShot

    Bilgisayarınızın ekran görüntüsünü almak için kolay ve hızlı ücretsiz bir araç arıyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
  • Auto Screenshot Capture

    Bilgisayar ekranınızın ekran görüntüsünü otomatik ve kolay bir şekilde alabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Screenshot

    Screenshot, hızlı bir şekilde masaüstünüzün ekran görüntüsünü alabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.