JetAudio Basic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
47,450 TOPLAM İNDİRME
37.09 MB DOSYA BOYUTU

JetAudio ses dosyalarını sadece oynatmak için değil düzenlemek içinde yararlanabileceğiniz ücretsiz bir yazılım.

JetAudio ücretsiz bir multimedya yazılımıdır. Sadece video ve ses dosyalarını oynatmakla kalmayıp, CD yazma, kaydetme özellikleri ve dosya formatı dönüştürme gibi seçenekleriyle bütün ve komplike bir araç olarak karşımızda. İsterseniz JetAudio'nun sağladığı kullanımı kolay JetCast özelliği ile kendi internet yayınınızı yaratabilirsiniz.

Yazılım CD ve DVD üzerindeki ses ve video dosyalarını oynatabiliyor. İsterseniz oynatabildiğiniz bu ses dosyalarının formatlarını kendi belirlediğiniz diğer formatlarada JetAudio ile dönüştürebilirsiniz.

Analog ses kaydı yapabilen bu yazılımın en önemli ek özelliklerinden biride MP3, OGG ve WMA dosyaları için etiket düzenleme özelliği. Program kendi içerisinde bazı ses efektleride içeriyor, wide, reverb, ve x-bass gibi efektler barındıran bu program oynatılan ses dosyalarının hızınıda ayarlamanıza izin veriyor.

Kullanıcıların kendi istekleri doğrultusunda değiştirebileceği "skin" desteği bulunan yazılım gerçentek basit ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Senkronize edilmiş "Lyrics" (Şarkı Sözü/Lirik) desteği bulunan program ile MIDI ve MP3 dosyalarınızla karaoke yapabilirsiniz.

Video dosyalarında dönüştürme yapmak için iAUDIO U3 desteği barındıran program ile video dosyalarınızı AVI formatına çevirebilirisiniz.

Özgür Çınardalı

JetAudio Basic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
252 TOPLAM İNDİRME

Gelişmiş özelliklere sahip jetAudio Basic uygulamasıyla yüksek kalitede müzik dinleme keyfini yaşayabilirsiniz.

jetAudio Basic, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı bir müzik çalar uygulaması.

Android cihazlarımızda yerleşik olarak gelen müzik çalar uygulaması, temel ayarlar dışında çok fazla özelliğe sahip olmayabiliyor. Bu nedenle müzik dinleme deneyiminizi artıracak özellikler sunan bir müzik çalar uygulaması arayışına girmeniz olağan bir durum haline geliyor. jetAudio Basic uygulaması, yüksek kalitede müzik dinlemenizi sağlayan ve tüm ses formatlarını destekleyen bir medya oynatıcısı. 10/20 bant grafik ekolayzır ve birçok ses efekti sunan uygulamada, kendi ayarlarınızı yapabileceğiniz gibi hazır ayarları da kullanabiliyorsunuz.

Etiket düzenleyici, şarkı sözleri görüntüleme, 14 uygulama widget’ı, tema seçenekleri, ızgara modu gibi özelliklerin dışında gelişmiş oynatma fonksiyonlarını da sunan uygulamada bazı ses efekti eklentileri için uygulama içi satın alma işlemi gerekiyor. Müziklerinizi kulaklıkla veya hoparlörden dinlerken kalite farkını rahatlıkla anlayabileceğiniz JetAudio Basic uygulaması ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Uygulama özellikleri:

  • 20 bant grafik ekolayzır
  • Etiket düzenleme
  • 14 adet widget
  • Koyu ve açık tema seçeneği
  • MIDI çalma
  • Tüm ses formatlarını destekleme
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • G-Recorder Basic

    G-Recorder Basic, Skype aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz sesli görüşmeleri kaydetmenize olanak tanıyan bir ses kayıt aracıdır.
  • Spider Player Basic

    Bilgisayarınızdaki ses,video gibi araçları oynatabileceğiniz değişik ve kullanışlı bir program.
  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Creative WaveStudio

    Creative WaveStudio, aklınıza gelebilecek her tür ses düzenleme işlemini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.