Joffrey Tokatlama Oyunu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,156 TOPLAM İNDİRME

Joffrey Tokatlama Oyunu strest atmamıza yardımcı oluyor

Joffrey Tokatlama Oyunu eğer ünlü Game of Thrones dizisini seyrediyorsanız yabancılık çekmeyeceğiniz bir stres atma oyunudur.

Asıl adı King Slapper olan oyunda Game of Thrones dizisinin ana karakterlerinden ve ekranda görebileceğiniz gelmiş geçmiş en sinir bozucu, en kötü karakterlerden olan Kral Joffrey'e karşı tokat atma yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz. Zalim Joffrey dizide en sevdiğiniz karakteri mi öldürdü? Yoksa sadece tipine mi gıcık oldunuz? Hiç merak etmeyin, ilacınız burada. Oyunu açın ve Joffrey'i tokatlamanın keyfine varın.

Joffrey Tokatlama Oyunu oldukça kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir oyun. İnternet tarayıcınız üzerinden çalışan oyunda Joffrey'i tokatlamak için Jorrfey'in cüce amcası ve Game of Thrones dizisinin favori karakterlerinden olan Tyrion'u kontrol ediyoruz. Joffrey'i tokatlamak için tek yapmamız gereken farenin sol tuşuna basılı tutmak ve fareyi sağdan sola doğru hızlıca sürüklemek. Oyunda attığımız tokatın hızına göre puan alıyoruz ve bize verilen 6 tokat hakkını kullanarak en yüksek puanı elde etmeye çalışıyoruz.

Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilen Joffrey Tokatlama Oyunu'nu oynamak için bilgisayarınızda Unity Web Playerin kurulu olması gerekmekte. Unity Web Player yüklemek için:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.
  • Blasphemous 2

    Blasphemous 2 size tövbe ettirmek için geldi. Hemen Blasphemous 2 indirin ve bu zorlu oyunu tecrübe edin.
  • Saints Row

    Yepyeni bir Saints Row deneyimine hazır mısınız. Hemen bu oyunu indirin ve eğlenceye dalın.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.