Jungle Heat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,936 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Jungle Heat, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel ve etkileyici bir askeri strateji oyunudur.

Jungle Heat, vahşi orman içerisinde kendi şehrinizi kurarak askeri üs oluşturacağınız ve birbirinden çetin savaşlar gerçekleştireceğiniz mükemmel bir askeri strateji oyunudur.

Orman içerisinde bulunan zengin petrol ve altın kaynaklarını ele geçirerek para kazanmalısınız. Ormanın kontrolü aynı zamanda sizinde en büyük düşmanınız olan General Blood'ın elinde. Yağmacıların kontrol ettiği kaynakları ele geçirerek güvende olduklarından emin olmalısınız.

Kuracağınız duvarlar sayesinde sağlam bir defansınız olabilir ve bu sayede geliştireceğiniz savaş taktikleri sayesinde ani saldırılar yaparak düşmanlarınızı alt edebilirsiniz.

Diğer oyuncular ile de savaşma imkanınız bulunan Jungle Heat'te kendi askeri üssünüzü yıkılmaz bir kale hale getirdikten sonra, diğer rakiplerle savaşarak kazandığınız durumda onlarında kaynaklarını ele geçirebilirsiniz.

Oyunun Özellikleri:

  • Üssünüzü planlayarak, binaları ve birliklerinizi geliştirin
  • Sağlam bir defans oluşturarak, etkili saldırı stratejileri geliştirin
  • Belirli rakipler veya rastgele gelen rakipler ile savaşarak kıran kırana bir mücedale verebilirsiniz
  • Daha önce size saldıran oyunculardan intikam alabilirsiniz
  • Aktif oyuncular için birbirinden güzel hediye ve ödüller
  • Turnuvaları kazanarak skor tabelesında üst sıralaraçıkarak en iyi oyuncu olma yarışına katılın
  • Canlı animasyonlar
  • Dinamik müzikler ile ormanda gerçekçi bir oyun keyfi

Strateji oyunlarını seviyorsanız pek çok güzel özelliğe sahip ve etkileyici grafikleri bulunan Jungle Heat'i denemenizi kesinlikle öneririm. Ormanda kendi askeri üssünüzü kurarak, hem General Blood ile hemde diğer oyuncular ile amansız bir mücadele içerisine girin. Ücretsiz olarak indirdikten sonra hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Jungle Heat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
409 TOPLAM İNDİRME
34.3 MB DOSYA BOYUTU

Jungle Heat, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel bir askeri strateji yönetim oyunudur.

Jungle Heat, muhteşem grafikleri ve inanılmaz derecede güzel keyifli oyun yapısını bir araya getiren bir askeri strateji oyunudur. iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz bu oyunda, şehrinizin kaynaklarını, ordunuzu ve askeri taktiklerinizi siz yöneteceksiniz.

En büyük düşmanınız General Blood'ı yok etmek için şehrinizi genişletmeli, kaynaklarınızı arttırmalı ve güçlü bir ordu kurmalısınız. Oyun içerisinde birbirinden güzel silahlar ve araçlar bulunuyo. Bunlardan bazıları, tanklar, ağır silahlar ve saldırı helikopterleri. Strateji oyunlarını seviyorsanız Jungle Heat tam size göre olabilir.

Özellikler:

  • Şehir merkezini planlama, binalarınızı ve askerlerinizi güçlendirme, defans sistemi kurabilme ve mükemmel saldırı taktikleri geliştirme
  • Savaşlarda oynaması oldukça keyifli ve kolay
  • Kendi seçtiğiniz veya rastgele bir karşıoyuncu ile savaşabilirsiniz
  • Saldırıya uğradığınız rakiplerinizden daha sonra intikam alabilirsiniz
  • Skor tabelası ve turnuvalar ile en yükseğe çıkma fırsatı yakalayın
  • Aktif oyunculara birçok hediye ve ödüller
  • Dinamik müzikleri ile kendinizi gerçek bir savaşta gibi hissedebilirsiniz
  • Animasyonlu grafikleri sayesinde gerçekçi bir oyun görünümü

Diğer oyuncular ile savaşabileceğiniz, saldırıya uğradığınızda intikam alabileceğiniz, hayal gücünüzü kullanarak mükemmek savaş taktikleri üretebileceğiniz, saldırdığınız rakiplerinizi yok ettiğinizde kaynaklarını ele geçireceğiniz bu gelişmiş ve etkileyici strateji oyununa bayılacaksınız. Ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Jungle Heat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
370 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Jungle Heat, çoklu oyuncu ve çapraz platform desteğiyle dikkat çeken savaş - strateji türünde bir Windows Phone oyunu.

Jungle Heat, tek başınıza zorlu görevlere katıldığımız ve arkadaşlarımızla birlik olup güçlü klanlar oluşturarak savaşabildiğimiz sosyal ağ destekli bir Windows Phone oyunu. Savaş ve strateji türünü en iyi şekilde harmanlayan ender yapımlardan biri ve tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz.

Oldukça ufak boyutlu olmasıyla kısa sürede yüklenen savaş – strateji oyununda yemyeşil ormanlarda savaşıyoruz. Amacımız petrol, altın gibi yerel zenginlikleri ortaya çıkarmak ve bu zenginlikleri acımasız yağmacıların elinden alıp kendi üssümüze taşımak. Tabii ki bunu yapmak için binbir zorluğun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Gücümüze güç katacak zenginlikler bir generalin elinde olduğundan çetin bir savaşın içerisine giriyoruz.

Türlü türlü ordularla savaşmanın yanında bir yandan da üssümüzü korumak durumundayız. Kendimizi savunmak adına asker üretmenin haricinde düşman saldırısını önemli ölçüde zayıtflatan duvarlarla örebiliyoruz. Bu mücadeleyi tek başımıza verebildiğimiz gibi etkili birlikleri gözümüze kestirip onlarla güçlerimizi birleştirme, klanlar oluşturma şansına da sahibiz.
Oyunun çoklu oyuncu tarafı oldukça güçlü. Birleşip savaşmanın verdiği hazzı sonuna kadar alıyoruz. Kişisel olarak veyahut klanlarla birlikte belli aralıklarla düzenlenen turnuvalara katılabiliyor, gücümüzü tüm dünyaya gösterebiliyoruz.

Atmosfere uygun müzikleri ile de dikkat çeken oyunun beğendiğim diğer bir yanı da çapraz platform desteği sunması. Bu sayede telefonumuzda yarım bıraktığımız oyununuza tabletimizden -veya tam tersi- devam edebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Paintball

    Jungle Paintball, hayvan kahramanlara komuta ettiğiniz bir strateji oyunu.
  • Jungle Clash

    Jungle Clash ile gerçek zamanlı PVP savaşlarına girebilir, başka oyuncuları yenerek zirveye çıkabilirsiniz.
  • Naru's World Jungle Adventure

    Naru's World Jungle Adventure mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Jungle Adventures

    Jungle Adventures, ücretsiz bir platform oyunu olarak öne çıkıyor ve oyunseverlere sürükleyici bir macera sunuyor.
  • Jungle Cubes

    Jungle Cubes'da aynı renkteki küpleri en kısa sürede eşleştirmen gerekiyor.
  • Jungle Fly

    Jungle Fly eğlenceli ve heyecan dolu bir Android oyunudur
  • Jungle Hero

    Jungle Hero ücretsiz olarak sunulan macera odaklı bir platform oyunu.
  • Jungle Jumping

    Jungle Jumping, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.