Justice League Action Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
242 TOPLAM İNDİRME

Justice League Action Run (Adalet Takımı Aksiyon), Batman, Superman, Jokerin yer aldığı aksiyon koşu oyunu.

Justice League Action Run, DC süper kahramanlarının maceralarının anlatıldığı animasyon serisi Adalet Takımı Aksiyon’un mobil platforma uyarlanmış oyunu. Cartoon Network kanalında yayınlanan animasyon serisinin oyununu geliştiren isim Warner Bros. Android platformunda ücretsiz yer alan oyun, her yaştan kişinin ilgini çekmeyi başarıyor.

Sonsuz koşu türünde hazırlanan oyunda görev bazlı ilerliyoruz. Batman, Superman, Wonder Woman, Firestorm ve Cyborg seçebildiğimiz kahramanlar arasında. En fazla üç kişiden oluşan ekibimizi kurup Joker, Darkseid, Lex Luthor ve Lobo adını taşıyan kötülere karşı savaşıyoruz. Gotham City, Metropolis ve Apokolips gezegeninde karşımıza çıkan kötüleri yenmek için özel yeteneklerimizin yanında silahlarımızı kullanıyoruz.

100’den fazla görev bazlı bölüm içeren aksiyon oyununda kahramanlarımızı yeteneklerini geliştirme, kostümlerini değiştirme, süper güçlerini yenileme şansına da sahibiz. Ayrıca seviye atladığımız vakit kazandığımız jetonlarla yeni kahraman ve ödüllerini kilidini açabiliyoruz.

Erkan Calp

Justice League Action Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Justice League Action Run (Adalet Takımı Aksiyon), Warner Bros'un süper kahraman oyunu.

Justice League Action Run, Cartoon Network kanalında yayınlanan seri Adalet Takımı Aksiyon’un mobil platforma uyarlanmış oyunu. Warner Bros’un süper kahramanlı koşu oyunu türünde karşımıza çıkan yapımı iOS için de ücretsiz olarak çıkış yapmasıyla sevindiriyor.

Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen ücretsiz süper kahraman oyunu arıyorsanız Justice League Action Run’ı tavsiye ederim. DC süper kahramanların maceralarına ortak olduğumuz animasyon serisi Adalet Birliği Aksiyon’un oyunu koşu türünde hazırlanmış. Gotham City, Metropolis ve Apokolips gezegeninde tanıdık yüzlerle (Joker, Darkseid, Lex Luthor ve Lobo) karşı karşıya geliyoruz. Batman, Superman, Wonder Woman, Firestorm ve Cyborg seçebildiğimiz karakterler arasında.

100’den fazla görev tabanlı bölüm içeren aksiyon oyununda kahramanlarımızın süper güçlerini, yeteneklerini geliştirebiliyor ve özelleştirebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smashing Rush : Parkour Action Run Game

    Hareketli dakikalar bizleri bekliyor.
  • Justice League:EFD

    Justice League:EFD, Android cihaz sahiplerinin oynayabileceği en heyecanlı ve aksiyon dolu rol yapma oyunlarından bir tanesidir.
  • Rogue Castle: Roguelike Action

    Rogue Castle: Roguelike Action mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Action Hero

    Action Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Gang Thug Action

    Gang Thug Action mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Best Action Games

    Best Action Games, aksiyon oyunu seven Android telefon ve tablet sahibi kullanıcılar için geliştirilmiş yararlı ve ücretsiz bir aksiyon oyunları rehberidir.
  • SoulCraft - Action RPG

    SoulCraft - Action RPG mobil cihazlar için geliştirilmiş başarılı bir aksiyon-rpg oyunudur.
  • LoLNexus

    LoLNexus, League of Legends'taki aktif oyunlarda bulunan takım arkadaşlarımızın veya düşmanlarımızın rün sayfası, kabiliyet ağacı, oynadığı şampiyona ait istatiklikleri gibi bir çok bilgiyi bize sunan bir uygulamadır.