JustType

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
347 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

JustType ekranınız üzerinde sanal bir klavye oluşturarak bastığınız tuşları belirginleştiren başarılı bir ekran asistanıdır.

JustType bir eğitici tarafından bilgisayar üzerinde verilen eğitimin kolayca takip edilmesine olanak veren başarılı bir uygulamadır. Klavye üzerinde eğitmenin basmış olduğu her tuş ekranda beliren klavye üzerinde rahatça görüntülenebilecektir.

Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra program basılan her tuşu kırmızı renkle işaretleyerek, hangi tuşların aktif olarak kullanıldığını gösterecektir.

İlk çalıştırmada parmak yerleşimi, klavye modeli gibi özellikleri seçip programı başlattıktan sonra rastgele birşeyler yazmaya başlayın. Ekran üzerinde beliren klavyeyi ve yanıp sönen tuşları farkedeceksiniz. Eğer klavye ayarlarınız düzgün değilse yazmaya devam ederek kontrol edebilir ve tekrar gerekli ayarları yapabilirsiniz.

Ekranınız üzerinde sizlere ve öğrencilerinize asistanlık yapacak bir uygulamaya ihtiyacınız varsa JustType tam ihtiyacınız olan program.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?