K-Meleon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8,967 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

K-Meleon Firefox tarayıcısı temel alınarak, açık kaynak olarak geliştirilmiş alternatif bir internet tarayıcısıdır. Microsoft Windows işletim sistemleri üzerinde kullanabileceğiniz K-Meleon, tamamen kişiselleştirilebilir bir arayüze sahi

K-Meleon internette sörf yapan bilgisayar kullanıcıları ya da web geliştiricisi uzmanlar için ideal ve küçük boyutlu bir internet tarayıcısıdır. Değiştirebilir ve geliştirilebilir arayüze sahip K-Meleon özellikle internette sörf yaparken, bilgisayar kullanıcılarına yepyeni ve farklı bir deneyim yaşatıyor.

İnternet üzerinde sörf yaparken kimlik gizleme özelliği sayesinde özellikle interneti yeni keşfeden kullanıcılar için kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı oluyor. Açık kaynak kodlu olmasından dolayı sürekli internette işinizi kolaylaştırabilecek eklentiler geliştiriliyor. Sonuç olarak K-Meleon sürekli internet başında sörf yapan bilgisayar kullanıcıları için hız ve esneklik bakımından alternatif bir web tarayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maxthon

    Alternatif web tarayıcısı Maxthon, güçlü özellikleriyle internet işlemlerinizi kolaylaştırıyor.
  • Slimjet

    Slimjet, Chrome tabanlı tam özellikli web tarayıcılar arasında.
  • Ghost Browser

    Ghost Browser, tek bir pencere ile farklı hesaplarınızı kontrol etme imkanı sunan bir internet tarayıcısıdır.
  • CLIQZ Browser

    CLIQZ Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.
  • Columbus Web Browser

    Columbus Web Browser kullanışlı, güvenli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır
  • Dooble

    Dooble açık kaynak kodlu, hafif, güvenilir, hızlı ve diğer rakiplerine alternatif olarak kullanabileceğiniz bir internet tarayıcısıdır.
  • Download Scheduler

    Download Scheduler, Mozilla Firefox tabanlı tarayıcılar üzerinden çalışabilen ve indirmelerinizi planlamanıza yardımcı olan bir eklentidir.
  • Opera

    Opera, kullanıcılarına hızlı ve farklı bir internet deneyimini gelişmiş özelliklerle sunmayı hedefleyen popüler internet tarayıcısıdır.