Kadıköy Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi uygulamadı.

Kadıköy, İstanbul'un en güzel ve en sakin ilçelerinden bir tanesidir. İstanbul'da, ve özellikle Kadıköy'de yaşayanlar için Kadıköy Belediyesi tarafından geliştirilmiş bu uygulama ile artık Kadıköy hakkında bilmediğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Kadıköy hakkında herşey artık Android telefon ve tabletlerinize geliyor. Kadıköy'ün belediye başkanından tarihçesine, nöbetçi eczanelerinden e-belediye servisine kadar kapsamlı bir uygulama olması nedeniyle de her türlü işinizi kolaylıkla halledebilecek ve istediğiniz her bilgiye kolayca ulaşabileceksiniz.

Yine kent rehberi, güncel ihaleler ve borç sorgulama sistemleri gibi özellikler de uygulamayı indirmeniz için bir başka sebep. Ayrıca belediyeye istek ve şikayetlerinizi de uygulama aracılığıyla bildirmeniz mümkün.

Eğer siz de Kadıköy'de yaşıyor, taşınmayı düşünüyor ya da sadece Kadıköy ile ilgili bilgi edinmek istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Kadıköy Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Kadıköy Belediyesi uygulaması ile iOS cihazınızı kullanarak kullanışlı bilgilere ulaşabilirsiniz

Kadıköy Belediyesi mobil uygulaması Kadıköy belediye sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımıza belediyeleri ile daha hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurma, yararlı ve kullanışlı bilgilere, haber ve duyurulara ulaşma ve vergi işlemleri için borç sorgulama ve borç ödeme imkanı veren bir uygulamadır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir belediye uygulaması olan Kadıköy Belediyesi sayesinde günlük hayatınızda karşılaştığınız belediye hizmetleri ile ilgili sıkıntıları ve önerilerinizi kolayca Kadıköy Belediyesi'ne iletebilmektesiniz. Uygulama bu iş için kendi içerisinde özel bir modüle yer veriyor ve belediye binasına uğramadan belediye ile iletişime geçmenize imkan tanıyor. Benzer şekilde uygulama belediyeye uğramadan vergi borcunuzu sorgulamanıza ve kredi kartınızı kullanarak vergi borcunuzu ödemenize olanak sağlıyor.

Kadıköy Belediyesi uygulaması ile Kadıköy Belediyesi tarafından yayınlanan güncel duyurulara ve haberlere ulaşabilmektesiniz. Bunun yanında belediye çapında düzenlenecek etkinliklerle ilgili tarihlere ve detaylara da uygulamayı kullanarak erişebiliyorsunuz.

Kadıköy Belediyesi akıllı telefon veya tabletinizi kullanarak güncel ihalelere erişmenizi mümkün kılıyor. Uygulama içerisinde yer alan kent rehberi sayesinde sağlık kurumları gibi önemli kuruluşların konumlarına ve adres gibi iletişim bilgilerine erişebilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pendik Belediyesi

    Pendik Belediyesi uygulaması ile Pendik Belediyesi’yle ilgili birçok bilgiye anında ulaşabiliyorsunuz.
  • Ataşehir Belediyesi

    Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Beykoz Belediyesi

    Beykoz Belediyesi, Beykoz Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi belediye uygulamasıdır.
  • Beyoğlu Belediyesi

    Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Denizli Büyükşehir Belediyesi

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Mamak Belediyesi

    Mamak Belediyesi, resmi olarak geliştirilmiş belediyecilik uygulamasıdır.
  • Manisa Belediyesi

    Manisa Belediyesi'nin Android İşletim Sistemli Telefonlar için geliştirdiği resmi mobil uygulamasıdır.
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Android cihaz kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamadır.