Kaptan Amerika

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,549 TOPLAM İNDİRME
225.8 MB DOSYA BOYUTU

Kaptan Amerika, SHIELD ajanlarından oluşan saldırı ekibini yönettiğiniz strateji tabanlı bir aksiyon oyunudur.

Kaptan Amerika, Windows 8 tablet ve masaüstü bilgisayarınızda oynayabileceğiniz stratejik öğeler içeren bir savaş oyunudur. Orijinal ve sürükleyici bir hikayeye sahip olan bu oyunda Kaptan Amerika’nın yerine geçiyor ve dünyayı yok etmeye çalışan kötülere karşı mücadele veriyoruz. Dünyanın kaderi bizim elimizde.

Tasmaster, Kış Askeri ve Puff Adder başta olmak üzere birçok kötüleyle karşılaştığımız Kaptan Amerika: Kış Askeri resmi oyunu hareketli sahnelerin eksik olmadığı, taktiksel becerilerinizi ön plana çıkartan harika bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çizgi romandan uyarlanma grafikler ile dikkat çeken oyunda kötülerin korkulu rüyası Kaptan Amerika’yı ve dev bir saldırıyı kontrol altına alma mücadelesi veren S.H.I.E.L.D saldırı ekibini yönetiyoruz.

Kaptan Amerika’ya bahşedilmiş tüm özel güçleri kullanabildiğimiz oyunda hem kendimizi hem de yönettiğimiz saldırı ekibini geliştirebiliyoruz. Yeni dövüş teknikleri öğrenerek saldırı gücümüzü artırabiliyor, saldırıları karşı daha dayanıklı yeni kostümleri satın alabiliyor, ajanların daha güçlü silahlarla donatılmalarını sağlayabiliyoruz.
İlk iki bölümü ücretsiz olarak oynayabildiğimiz oyunun çoklu oyuncu modu da oldukça eğlenceli. Bir klana katılıp rakip oyuncularla savaşabilir, sınırlı süreli görevleri tamamlayara ödüllerin sahibi olabilir, en iyi oyuncular listesine katılabilirsiniz.

İyi ve kötü ikonlaşmış Marvel karakterleri ile dolu Kaptan Amerika: Kış Askeri resmi oyununun ilk 2 bölümünü ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Sonraki seviyeleri oynamak için 2,49 TL ücret ödemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Kaptan Amerika

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,969 TOPLAM İNDİRME

Kaptan Amerika, kötü Marvel karakterlerine karşı savaştığınız aksiyon türünde bir mobil oyundur.

Kaptan Amerika Kış Askeri, sevilen Marvel karakterlerini Android akıllı telefon tabletinize taşıyan, aksiyonun bir saniye bile eksik olmadığı oynanışa sahip bir oyundur. Orjinal ve sürükleyici hikayesi, çizgi romandan esinlenerek hazırlanmış grafikler, tempolu müzikleri ile taktiksel seçenekli bir savaş aksiyonu oyununa hazır olun.

Kaptan Amerika (Captain America: The Winter Soldier) oyununda dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü Marvel karakterlerine karşı mücadele veriyoruz. S.H.I.E.L.D ajanlarından oluşan ekibini kurarak dev küresel saldırıyı kontrol altına almalısınız. Yok edilemez kalkanınız, süper asker ve yenilmez becerileriniz... Saldırıları durdurmak için üstün yeteneklerinizi kullanın ve yenilmez karakterlerden Karadul ve Falcon’u yardıma çağırın.

Kral Kobra, Taskmaster, Puff Adder, Kış Askeri ve daha onlarca Marvel kötüleriyle savaştığınızda oyunda yönettiğiniz ajanları ve kullandıkları silahları geliştirebilir, yeni dövüş teknikleri öğrenebilir, savaşlarda üstünlük kazanmanıza yardımcı olan yeni kostümler satın alabilirsiniz. Oyunda kilidini açacağınız çok sayıda yükseltme mevcut.
Çizgi romandan esinlenerek hazırlanmış grafikler sunan oyunu arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz. Dünya genelinde oyuncular tarafından oluşturulmuş klanlara katılabilir, rakip oyuncularla savaşabilirsiniz. Sınırlı süreli görevleri başarıyla tamamlayarak güzel ödüllerin sahibi olabilirsiniz.

Popüler aksiyon oyunlarının arkasındaki isim Gameloft tarafından geliştirilen Kaptan Amarike, Marvel karakterlerini buluşturan aksiyon dolu sahnelerle süslenmiş mükemmel bir oyun.

Erkan Calp

Kaptan Amerika

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
480 TOPLAM İNDİRME

Kaptan Amerika, orjinal ve sürükleyici hikayeye sahip savaş aksiyon oyunudur.

Kaptan Amerika, (Captain America The Winter Soldier) kötü Marvel karakterlerine karşı savaştığınız aksiyon türünde bir oyundur. Kaptan Amerika’yı yönettiğiniz oyunda dev bir küresel saldırıyı engellemek adına Kral Kobra, Taskmaster, Puff Adder, Kış Askeri ve daha onlarca Marvel kötüleriyle savaşacaksınız.

Kaptan Amerika, orjinal ve sürükleyici bir hikayeye sahip, çok sayıda taktiksel seçenekli aksiyon sahneleriyle dolu bir oyun. İlk iki seviyeyi ücretsiz olarak oynadığınız savaş oyununda amacınız dünyayı ele geçirmek için yemin etmiş Marvel kötülerinin saldırılarını durdurmak. S.H.I.E.L.D ajanlarından oluşan saldırı ekibinizi yönetirken tüm taktiksel becerilerinizi kullanmalısınız. Yalınız yol edilemez kalkanınız, süper asker ve yenilmez becerilerinizi sınırlı sayıda olduğundan akıllıca kullanmalısınız.

Hem iPhone hem de iPad’inizde oynayabileceğiniz Kaptan Amerika, çok sayıda yükseltme içeriyor. Ajan ve silahları geliştirin, Kaptan’ın saldırı gücünü yükseltmek için yeni dövüş teknikleri öğrenin, Kaptan Amerika’ya yeni kostümler giydirin, araştırma becerilerini keşfedin.

Kaptan Amerika, arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bol aksiyon sahneleri içeren oldukça zevkli bir oyun. Marvel karakterlerinin buluştuğu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

 

Erkan Calp

Kaptan Amerika

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
535 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Kaptan Amerika, kötü Marvel karakterlerine karşı mücadele ettiğiniz taktiksel öğeler içeren bir savaş-aksiyon oyunudur.

Kaptan Amerika, iyi ve kötü taraftaki Marvel karakterlerini buluşturan stratejinin ön plana çıktığı bir savaş oyunudur. Hareketli sahnelerin bolca yer aldığı oyunda Kaptan Amerika’yı kontrol ediyoruz ve dünyayı ele geçirmeye çalışan kötülerin saldırısını kontrol altına alma çalışıyan S.H.I.E.L.D. ekibini yönetiyoruz.

Kral Kobra, Taskmaster, Puff Adder, Kış Askeri ve diğer Marvel kötülerine karşı mücadele ettiğimiz oyun çizgi roman tadında grafikleri ve orijinal-sürükleyici hikayesi ile dikkat çekiyor. Strateji unsurlarını ve aksiyonu buluşturan oyunda dev bir küresel saldırıyı durdurmak için tüm güçlerimizi kullanıyor, gerektiğinde yenilmezlerden yardım alıyoruz. Komutamızda olan saldırı ekibindeki kişileri ve kullandıkları silahları geliştirebiliyor, yeni dövüş tekniklerini öğrenerek saldırı gücümüzü artırabiliyoruz. Bunların yanı sıra farklı özelliklere sahip kostümler satın alabiliyor, dilersek mevcut kostümümüzü yenileyebiliyoruz.

Kaptan Amerika olarak kötülerle kıyasıya savaştığımız oyun çoklu oyuncu desteği de sunuyor. Bir klana katılıp rakip oyuncularla savaşabiliyor, sınırlı süreli etkinliklerde bulunarak harika ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Not: "Kaptan Amerika, Windows Phone 8 ve üzeri yüklü cihazlarla uyumludur. İlk 2 bölüm ücretsiz olup, sonraki bölümleri oynamak için 2TL ödemeniz gerekmektedir."

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avengers Initiative

    Avengers Initiative, Hulk ve Kaptan Amerika'nın kötülere karşı mücadelesini konu alan bir aksiyon-macera oyunudur.
  • Marvel's Midnight Suns

    Demir Adam, Wolverine, Kaptan Amerika, Hayalet Sürücü, Blade ve diğerleri bu oyunda! Taktiksel RPG Marvel's Midnight Suns, Steam'de!
  • Lugares Coloridos Teması

    Lugares Coloridos Teması Latin Amerika'nın canlı renklerini masaüstünüze taşıyor
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.