Karaoke One

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
867 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızı bir karaoke cihazına çevirecek kadar kapsamlı bir uygulama arıyorsanız Karaoke One kayda değer bir seçenek.

Masaüstü bilgisayarınla eğlenceli bir vakit geçirmenizi sağlayacak olan Karaoke One, kullanımınıza binlerce farklı müziği açıyor. PC versiyonundan sonra Windows Phone kullancıları için de bir sürüm çıkartan üreticiler mobil cihazlara henüz aynı kaliteyi sunamıyor olsalar da ilerisi her iki uygulama için büyük potansyel vaadediyor. Uygulamayı indirmek ücretsiz, ancak dilediğiniz müziklerin karaoke versiyonlarına ulaşmak için müzik paketlerini satın almanız gerekiyor.

Satın alacağınız müziklerin her biri müziğe uygun görsellerle süslenmiş. Öte yandan, seçeceğiniz her eser son derece okunaklı ve şık bir şekilde metinler ile senkronizasyonu gerçekleştirmiş olarak geliyor. Arada bir çıkan indirimlerle birlikte kimi müzikleri de ücretsiz olarak indirebileceğiniz süreli kampayalar da bulmanız mümkün.

Stüdyo kayıtlarından oluşan yüksek ses kaliteli parçalar iyi bir karaoke deneyiminin tüm gereksinimini yerine getiriyor. İşin üzücü tarafı, gerçekleştirmiş olduğunuz bu karaoke deneyimini kaydedemiyor oluşunuz. Evrensel bir uygulama kullanacak olduğunuz için buradaki özellikleri Windows Phone cihazınıza aktarabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Karaoke One

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone cihazınızı bir karaoke cihazına çevirecek kadar kapsamlı bir uygulama arıyorsanız Karaoke One kayda değer bir seçenek.

Windows 8 için çıkan bir uygulama olarak ilgi gören Karaoke One sonunda Windows Phone kullanıcılarına ulaştı. Binlerce şarkıyı güncellemelerle uygulamaya yerleştirecek olan ekip erken bir sürüm nedeniyle tam kapasiteli bir kullanıcı deneyimi sağlayamıyor. Bu yüzden mağaza notu oldukça düşük olan uygulamanın zaman içerisinde masaüstü versiyonu kadar kapsamlı olması bekleniyor.

Stüdyo kayıtlı MP3 ve WAV dosyalarının kalitesiyle ulaşacağınız Karaoke kütüphanesi oldukça iyi bir ses kalitesiyle eğlenmenizi sağlıyor. Senkronizasyonu yapılmış şarkı sözleri ve kullanıcı dostu uygulama arayüzü Karaoke One deneyiminin kalitesini yükseltiyor. Üzücü olan şey, karaoke eğlencenizi kaydedemiyor olmanız. Bu nedenle ses dosyalarınızı kimseyle paylaşamıyor olacaksınız.

Deneme süresi boyunca ücretsiz olarak kullanabildiğiniz bu uygulama, belirli bir süre sonra paralı olan tam paketi satın almanızı isteyecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swift Elite 4.0

    Swift Elite eğlence merkeziniz olmaya aday bir video ses ve hatta karaoke programıdır.
  • MP3 Karaoke

    MP3 Karaoke sayesinde mp3 dosyalarınızdaki insan seslerini ortadan kaldırarak karaoke dosyaları oluşturabilirsiniz.
  • Silangit PC Karaoke

    Silangit PC Karaoke, kullanıcıların karaoke deneyimini geliştirmek için tasarlanmış ücretsiz bir yazılımdır.
  • Karaoke CD+G Creator

    Power Karaoke CD+G Creator, kendi profesyonel CD+G karaokelerinizi yaratabileceğiniz kullanımı kolay bir programdır.
  • Vocal Reducer

    Vocal Reducer ile ses dosyalarındaki vokallerin seslerini azaltarak kendinize karaoke dosyaları oluşturabilirsiniz.
  • KaraokeMedia Home

    KaraokeMedia Home, medya oynatıcı ve karaoke makinesi olarak kullanabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • SUPER

    SUPER, tüm popüler ses - görüntü formatlarını dönüştürebilmenize yarayan ve kolay kullanım özellikleri sayesinde öne çıkan başarılı ücretsiz programlardan birisi.
  • Karaoke

    Karaoke adlı program ile kendi karaoke dosyalarınızı oluşturarak ücretsiz bir şekilde karaoke yapmaya başlayabilirsiniz.