Karayolları Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,524 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Karayolları Genel Müdürlüğü uygulaması ile yol tarifi alma, şehirler arası mesafeyi ölçme, otoyol geçiş ücretlerini öğrenme gibi pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

KGM (Karayolları Genel Müdürlüğü), yol tarifi alma, uzaklık ölçme, OGS sorgulama gibi aracınızla yola çıkmadan önce ve yol boyunca ihtiyaç duyacağınız pek çok bilgiye anında ulaşabileceğiniz ve Türkçe dil desteği sayesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz başarılı bir yol asistanı uygulaması.

Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücret ödemeden yükleyip kullanabileceğiniz Karayolları Genel Müdürlüğü uygulaması, seyahat boyunca yol çalışması, benzinin bitmesi gibi kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için geliştirilmiş bir uygulama.

Aracınıza binmeden gideceğiniz şehrin bulunduğunuz konuma uzaklığını öğrenmekten yol tarifi almaya, yolunuz üzerinde yol çalışması olup olmadığını, görmekten aracınıza ait OGS / HGS geçiş ihlali olup olmadığını sorgulamaya kadar pek çok işlemi yapabileceğiniz uygulamanın arayüzü de oldukça sade ve modern tasarlandığından rahat bir kullanım sunuyor.

Arabayla sıklıkla seyahat eden biriyseniz rahat bir yolculuk geçirmenize yardımcı olan KGM uygulamasını kesinlikle denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Erkan Calp

Karayolları Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,491 TOPLAM İNDİRME
9.31 MB DOSYA BOYUTU

Karayolları Genel Müdürlüğü, Android cihazınız ile birlikte yollardayken size bir çok konuda yardımcı olabilecek ücretsiz ve yeni yol asistanı uygulamasıdır.

Karayolları Genel Müdürlüğü, arabası ile yola çıkacak olanları yaptıkları yolculuk süresince bir çok konuda yardımcı olabilmek amacıyla üretilen resmi Karayolları Genel Müdürlüğü uygulamasıdır.

Android telefon ve tabletleriniz ile birlikte kullanabileceğiniz uygulama yeni yol asistanınız olabilir. Uygulamanın en çok dikkat çeken özelliği gideceğiniz yeri harita üzerinde görüntüleyerek yol tarifi alabilmeniz. Bu sayese bilmediğiniz yerlere kolayca gidebilirsiniz. Ayrıca gideceğiniz yere olan mesafe ve süreyi uygulama üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz. bunlara ek olarak gideceğiniz güzergahtaki yollarda çalışma olup olmadığını veya başka bir sbepten dolayı kapalı olup olmadığını da uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Uygulamada bulunan uzaklık hesaplama modülünü kullanaran şehirler arası uzaklıkları öğrenebilir, illerin ilçelerine olan uzaklıkları görüntüleyebilirsiniz.

Uygulamanın yaptıklarına ek olarak, aracınıza ait OGS/KGS geçiş ihlali olup olmadığını sorgulatabiliyorsunuz. Ayrıca aracınızın plakasını kaydederek geçiş ihlallerinde anında bildirim almanızı sağlayabilirsiniz. Aynı özellik ile daha önce gerçekleştirmiş olduğunuz geçişlerin tümüne ait bilfileri kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz KArayolları Genel Müdürlüğü uygulamasında Türkiye ve tüm bölgelerine ait haritalar da mevcuttur. Yola çıkmadan önce önce indirerek yol boyunca size asistanlık yapmasını sağlayabileceğiniz uyguamayı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Karayolları Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
54.4 MB DOSYA BOYUTU

Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin her yerinde çalışan ve kullanıcılara anlık trafik bilgisi sunan yararlı bir iOS navigasyon uygulaması.

Karayolları Genel Müdürlüğü, adından da anlayacağınız üzere Karayollerı Genel Müdürlüğü'nün resmi iOS trafik bilgisi uygulaması. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama sayesinde Türkiye'nin neresinde olursanız olun yollar hakkında bilgi edinebilir ve çıkacağınız seyahatlar öncesi rotanızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.

Uygulamanın trafik bilgisi sunması dışında daha da güzel özelliklerinden bir tanesi gideceğiniz yere nasıl gidebileceğinizi harita üzerinde göstermesi. Ayrıca yapacağınız yolculukla ilgili mesafe ve süre bilgileri de yine uygulama üzerinde sunulan bilgiler arasında.

Basit anlamda bakacak olursak sürücülerin yol asistanı diyebileceğimiz bir uygulama olan Karayolları Genel Müdürlüğü'nün diğer adı da Türkiye Trafik. Yolculuk yapmayı düşünüyor olsanız bile 2 farklı şehir seçerek aralarındaki mesafeyi görmenizi sağlayan uygulama tüm yolculuklarınızda en büyük yadımmcılarınızdan biri haline gelebilir. Özellikle kişisel ya da iş amaçlı olarak sık sık seyahat edenlerin işine yarayacak olan uygulama gideceğiniz yollar üzeirndeki çalışmaları, yolların durumlarını ve seyahatinizle ilgili diğer tüm yol bilgilerini size sunarak oldukça yardımcı oluyor.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanmak üzere bir navigasyon uygulaması arıyorsanız KGM'nün resmi uygulaması olan Türkiye Trafik'i hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Karayolları Genel Müdürlüğü

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Karayolları Genel Müdürlüğü, yol boyunca sürprizlerle karşılaşmamanız için yardımcı olan bir yol asistanı uygulaması.

Karayolları Genel Müdürlüğü, araba ile seyahat eden kişilere yönelik hazırlanmış, kişilerin yol boyunca ihtiyaç duyacakları birçok konuda yardımcı olan bir mobil uygulama.

KGM (Karayolları Genel Müdürlüğü) uygulamasını Windows Phone telefonunuza ücretsiz olarak yükleyip kullanabiliyorsunuz. Yol asistan uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz KGM ile yola çıkmadan birçok bilgi alabiliyorsunuz. Gideceğiniz güzergahı harita üzerinde görüntüleyebiliyor, yol tarifi alabiliyor, yolunuz üzerinde çalışma olup olmadığını görebiliyorsunuz. Ayrıca uzaklık hesaplama aracını kullanarak iki şehir arasındaki uzaklığı görebiliyor; önleminizi aldığınızdan daha rahat bir yolculuk geçirebiliyorsunuz.

Tüm bölgeler ve Türkiye haritasını içerisinde barındıran uygulamada aracınıza ait OGS / KGS geçiş ihlali olup olmadığını sorgulatabileceğiniz bir bölüm de bulunuyor. Ayrıca kullanacağınız otoyola ait geçiş bilgilerine de rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

Karayolları Genel Müdürlüğü uygulaması, aracınızla seyahat ederken yaşayacağınız birçok aksaklıkla karşılaşmanızı engelliyor. Arabanızla uzun yola çıkmadan önce ve yol esnasında bu uygulama kesinlikle lüzum edecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DHMİ Genel Müdürlüğü

    DHMİ Genel Müdürlüğü Windows 8 uygulaması ile 50'den fazla havalimanının anlık olarak uçuş bilgilerine ve hava durumuna ulaşabilirsiniz.
  • ABB Trafik

    ABB Trafik, Ankara'nın trafik durumunu anlık olarak takip edebileceğiniz resmi bir uygulama.
  • TRSoft T.C.Kimlik No,Vergi No Sorgulama

    T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Web sitesinden T.C. Kimlik numarası sorgulaması yapan programdan aynı zamanda T.C. Kimlik no doğrulaması da yapılabilmektedir.
  • Kimlik Bildirim 2007

    Kimlik Bildirim 2007, Emniyet Genel Müdürlüğü / Giykimbil ve Jandarma Genel Komutanlığı / Kimlik Bildirim Sistemi (KBS) projelerinde belirtilen standartlara uygun, gönderme programlarıyla uyumlu, daha önce bilgisayar kullanmamış kişilerin bi
  • 3T Kimbil Kimlik Bildirim Yazılımı

    Üreticiden; 300 ün üzerinde Otel, Motel, Pansiyon ve Hastanede kullanılmakta olan Kimlik Bildirim Yazılımımız Emniyet Genel Müdürlüğü GiyKimBil projesi....
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.